Heb jij al kennis gemaakt met de oprolbare OLED tv van LG die uiterst exclusief is? Nee, nog niet? Ontdek dan de R1 65 inch 4K Smart OLED TV. Een state of the art televisie toestel met een flinterdun scherm dat bovendien oprolbaar is in de ‘karaktervolle speaker’. Dankzij het strakke design van het Signature OLED R-meubel past dit model in elke woonkamer. 

Met de komst van deze ‘Rollable tv’ zet LG een prachtig huzarenstuk in de markt. Hierbij wordt een knap staaltje luxe gecombineerd met prestige. Eerder werd het fraaie ontwerp al bekroond met een Wallpaper Design Award. Daarnaast kreeg het ook een opmerkelijke vermelding in het bekende zakentijdschrift Forbes.

LG spreekt over een ultieme kijkervaring die wordt gegarandeerd in ‘full view’ op het ultradunne scherm van 65 inch. Heb je gedaan met kijken? Dan rolt het scherm gewoon keurig terug in het stijlvolle speakermeubel. Daarnaast kan het in een minimale, stijlvolle ‘line view-modus’ uitgerold worden en zo als klok, fotokader, sfeerverlichting of home dashboard gebruikt worden.

Bij ‘zero view’ daarentegen verdwijnt het scherm volledig en laat de tv het interieur helemaal tot zijn recht komen. Het overgebleven designstuk kan in deze stand nog steeds als luidspreker ingeschakeld worden.

De LG Signature OLED R is uniek in zijn soort en brengt een ongeëvenaard staaltje design naar voor. Dat zegt Joannes Anthonius Rommers, Product Information Manager van LG.

“Het toestel groeit in elke luxewoning of home cinema uit tot hét pronkstuk van de ruimte dat alle ogen naar zich toezuigt, maar niet alleen het ontwerp is bijzonder exclusief, ook de kwaliteit en de mogelijkheden zijn ongezien.”

Maar natuurlijk brengt dit buitengewone toestel niet alleen een revolutie op vlak van interieur. Ook de mogelijkheden qua beeld- en geluidskwaliteit zijn ongezien. Met zelfoplichtende OLED-pixels wordt er gezorgd voor een unieke kijkervaring. Inclusief scherpe beelden en extreem realisme. Zelfs voor gaming en dynamische sportbeelden. Het bijhorende Dolby Atmos systeem zorgt dankzij de krachtige 100W 4.2 channel luidsprekers voor levensechte geluidskwaliteit.

En er is meer want je kan deze primeur zelf gaan ontdekken met eigen ogen. Meer bepaald in Audiomix te Begijnendijk. Dé hifi specialist met een doorgedreven expertise in audio, beeld, dj- apparatuur, car hifi, domotica en mobiele toepassingen. Zaakvoerder Eric Van Nuffelen is dan ook enorm verheugd. Als vooruitstrevende hifi zaak zijn we enorm blij met deze primeur. De wereld van hifi is altijd in beweging. We willen onze klanten het beste bieden en daarom vinden we het enorm belangrijk om altijd mee te zijn.

Of dit exemplaar voor iedereen is weggelegd? Waarschijnlijk niet. Waarom precies? 1 woord: de retailprijs. De R1 65 inch 4K Smart OLED TV is beschikbaar voor €99.999,-. Een belangstellende zal dus een stevige duit in het zakje moeten doen.

Elke ‘oprolbaar model’ wordt op bestelling geproduceerd, nauwgezet geassembleerd en afgewerkt met oog voor detail door de meest ervaren productieprofessionals in de LG fabriek van Zuid-Korea. Hebben we jullie nieuwsgierig gemaakt om de verdere details te ontdekken over de exclusieve LG SIGNATURE OLED R OLED tv? Ga dan zeker eens langs bij Audiomix in de Liersesteenweg 321 en laat je verassen.

Verkooppunten van het merk lg