Naast natuurlijk dé gekende Cost is No Object-show, Britain Show, … van Alpha High End, organiseren ze op zaterdag 20 en zondag 21 november de Yin & Yang Show. Zoals je waarschijnlijk al kon horen aan de naam, is het ook nu weer een show met een superleuke ‘muzikale twist’ die jij hoogstwaarschijnlijk niet wil missen. Met veel plezier wordt je uitgenodigd op deze nieuwe ‘conceptshow’ waar jij, naar goede ‘Alpha-gewoonte’, geëntertaind zal worden met top analoog versus top digitaal materiaal. Afspraak bij Alpha High End in Brasschaat (Bredabaan 1031).

Yin en Yang. Wie kent het nu niet? Respectievelijk staat dit synoniem aan donker en licht. Dit refereert naar een oude Chinese filosofische wijsheid die in de westerse wereld doorgedrongen is. Hiermee bedoelt men in essentie dat, hoewel ze in de eerste plaats elkaars tegenpolen zijn, ze samen toch mekaar aanvullen zodanig dat het geheel sterker wordt gemaakt. Denk hierbij maar aan voorbeelden als water en vuur, mannelijk en vrouwelijk, …

En die lijn kan worden doorgetrokken op vlak van geluid. Meer bepaald vormt ook de analoge audio wereld een complementair duo met de digitale wereld. En dat zal Alpha High End bewijzen op 20 en 21 november in Brasschaat.

Alpha High End Yin & Yang show

Dit zullen ze onder andere doen met Naim Audio dat voor vele muziekliefhebbers, audiofielen, … bekend staat om zijn hoogwaardige versterkers en CD-spelers die ondertussen werden vervangen door hoogwaardige streaming toestellen die we mogen categoriseren onder de ‘noemer’ high-end.

Met grote verwondering vernamen we eerder al dat Naim de intentie had om terug te keren naar de analoge wereld met de lancering van hun ‘Solstice’. Een uitzonderlijke draaitafel die ontworpen werd in samenwerking met Clearaudio. Samen met Alpha High End hopen wij alvast dat deze ‘furore’ zal maken in de wereld van de liefhebbers van het ‘zwarte goud’!

Lees ook


Alpha High EndVideo: Blijven genieten van je favoriete muziek in tijden van Corona? Dat kon tijdens de Britain Show van Alpha High End

 


 

Die Solstice zal aangesloten worden de Naim Statement versterkers in combinatie met de Marten Coltrane luidsprekers die in Zweden geproduceerd worden. Kortom: dit zal ongetwijfeld een authentieke Alpha-show worden die jij niet wil missen. Geen verkoopspraatjes maar gewoon enkel mooie muziek in al zijn facetten. Als het maar op vinyl staat of als het gestreamd kan worden.

Het team van Alpha High End Brasschaat verwelkomt jou heel graag. Met die ‘jou’ uit voorgaande zin bedoelen we dus: de overtuigde analogist (Yin) of die hard digitalist (Yang).

De Yin & Yang Show gaat door in Alpha’s vestiging te Brasschaat. Afspraak op de Bredabaan 1031 op zaterdag 20 en/of zondag 21 november.

Lees ook


Cost is No Object-showVideo: Cost is No Object-show: een kleine terugblik

 


 

Wil jij meer weten over Alpha High End en de sfeervolle producten die je er kan beleven? Surf dan zeker eens naar hun website en ontdek er alles over. Of was jij minder bekend met hun befaamde Cost is No Object-show bijvoorbeeld? Dan loont het zeker en vast de moeite om de sfeer al eens ‘op te snuiven’ van de editie in 2018. En nu, genieten maar…

Verkooppunten van het merk naim