Maak kennis met de nieuwe Home serie van Deon. Deze line up bestaat uit 3 draadloze luidsprekers. Ze zijn allemaal compatibel met HEOS en bovendien maken ze ook gebruik van aanraakbediening.

Denon Home 150

Ben je op zoek naar een draadloze luidspreker die niet te veel plaatst inneemt? Dan is de Home 150 misschien wel iets voor jou. Dit apparaat kan je zelf plaatsen in vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld badkamers. Het gaat hier over een solo luidspreker van 259 euro die het mogelijk maakt om te verbinden met andere exemplaren zodat je kan zorgen voor stereogeluid.

Denon Home 150Wil je toch een iets grotere ruimte voorzien van muziek? Dan past de Home 250 daar hoogstwaarschijnlijk beter. Ook deze draadloze luidspreker maakt het mogelijk om te verbinden met andere apparaten.

Het uithangbord en tevens ook de grootste luidspreker van deze nieuwe productserie is natuurlijk de Denon Home 350. Gelukkig is de grootte van het design recht evenredig met het geluid wat er uit komt. Volgens Denon zou het zonder veel moeite grote ruimtes moeten vullen met muziek. Net zoals bij zijn twee kleinere broers kan de Home 350 ook gekoppeld worden met andere apparaten om te zorgen voor stereogeluid.

Onmisbaar bij draadloze luidsprekers in natuurlijk de integratie met streamingdiensten. Denon heeft bij deze Home serie gezorgd dat je muziek kan afspelen via Spotify, Napster, TIDAL, Deezer, TuneIn, …

Wil je gaan voor een multiroom systeem? Dan kan je dat gemakkelijk doen dankzij HEOS. Nog geen idee welke luidspreker het beste past bij jouw interieur? Bezoek dan eens de website van Denon om daar achter te komen.

Verkooppunten van het merk denon