Mogen we aan je voorstellen: de SUPREME IN van Teufel? Bold, colourful & inspiring. Zo begint de beloftevolle introductie van deze set earbuds. De earbuds zitten losjes in je oor, maar tegelijkertijd toch stevig. Met de komst van deze ‘hoofdtelefoon’ wil Teufel graag een statement zetten, zowel in design als in sound.

De SUPREME IN is voorzien van extreem grote lineaire HD-drivers met een diameter van 10.7 mm. Hiermee kan je genieten van een sound die zo dynamisch en subliem is als bij een open over-ear koptelefoon: met een intens diepe bas en een fluweelzacht hoog. Je oren kijken ervan op, aldus Teufel.

Met hun SUPREME IN garanderen ze een zuivere, stabiele bluetooth verbinding bij een minimum stroomverbruik. Het bereik bedraagt minstens 10 meter. Draadloos muziekgenot in hoge kwaliteit verzekerd! Stream muziek, film of games vanop je favoriete device: je telefoon, tablet, notebook, pc of Mac.

Maar naast de geluidskwaliteit speelt natuurlijk ook het draagcomfort een belangrijke rol. Twee jaar lang hebben de designers gewerkt aan de ideale pasvorm met een prettig draagcomfort. Het resultaat? Earbuds met een losse, lichte pasvorm waarbij er geen druk op de gehoorgang ontstaat.

Benieuwd of de SUPREME IN iets voor jou is? Bekijk dan zeker eens onderstaande video die Teufel heeft gemaakt over deze earbud hoofdtelefoon.

Ben je alvast volledig overtuigd? Het enige wat je dan nog hoeft te doen is te bepalen in welke afwerking je de SUPREME IN graag wenst. Night Black, Ivy Green, Space Blue, Moon Gray, Sand White of Pale Gold? The choice is yours!

Teufel SUPREME IN