Van donderdag 8 tot zaterdag 10 december organiseert Audiomix, gelegen in Begijnendijk (België), de Bang & Olufsen dagen. Zoals de naam al doet vermoeden, staan deze dagen in het teken van dit gerenommeerde merk dat wereldwijd naam én faam heeft gemaakt. De lezers onder ons die bekend zijn met het merk kunnen het alleen maar bevestigen: bij Bang & Olufsen staat toekomstbestendigheid, een verbluffend ruimtelijk geluid met inbegrip van een magisch, betoverend design centraal. Iets dat wij ook al meerdere keren hebben ervaren tijdens het reviewen.

Het team van Audiomix laat weten dat jij van harte welkom bent om het merk Bang & Olufsen te ontdekken, alsook de sfeervolle belevingsproducten die het merk heeft uitgebracht. Zo hebben ze onlangs een nieuwe soundbar gelanceerd: de Beosound Theatre. Een exemplaar dat naar eigen zeggen een nieuwe kijk geeft op het begrip thuisbioscoop. Naar aanleiding van deze ‘blijde gebeurtenis’, nodigen ze jou uit voor een unieke ervaring in de winkel.

Ben je toevallig op zoek naar het perfecte eindejaarscadeau? Dan is het misschien wel een leuk idee om je oor te luister te leggen bij Audiomix. De gespecialiseerde AV-zaak, met als leuze ‘add emotion to your life’, spreekt over fantastische kortingen tot wel 1.500 euro.

Wil jij graag kennis maken met een nieuwe kijk op geluid? Het kan op 8, 9 en 10 december. Een belangstellende kan rekenen op een zoete lekkernij, aangevuld met een glaasje bubbels. De experts staan je graag te woord tussen 9u30 en 18 uur. Op donderdag 8 december is Audiomix uitzonderlijk open tot 21 uur. ‘Plaats van handeling’ is in de Liersesteenweg 321, 3130 Begijnendijk (grens Aarschot).

Ben je minder bekend met deze fabrikant? Dan loont het de moeite waard om onderstaande video te bekijken waarin je meer ontdekt over Bang & Olufsen. Tegelijkertijd krijg je een idee hoe een bezoekje aan de Bang & Olufsen-afdeling van Audiomix eruitziet.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen