Mark Levinson is geen onbekende speler als het gaat om hoogwaardige audio op een zeer, zeer hog niveau. Het gekende merk is al sinds 1972 actief. Het Mark Levinson-team wordt gedreven door een passie voor muziek. Een nauwkeurige reproductie staat op nummer 1. De fabrikant stelt een zeer hoge standaard voor audiokwaliteit in de ultra high-end audio industrie. Met geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen biedt Mark Levinson muziekliefhebbers een meeslepende luisterervaring die hen dichter brengt bij de muziek.

Mark Levinson ML-50Het bedrijf vierde dit jaar zijn 50-jarig jubileum met een bijzondere lancering. En dat ging niet ongezien voorbij. Ook bij vakhandelaar Audiomix in Begijnendijk werd een feestje gebouwd, in samenwerking met Reference Sounds. Het exclusieve ML-50 versterkerpakket werd wereldwijd beperkt tot slechts 100 exemplaren. Eén daarvan was (en is nog steeds) te bewonderen bij Audiomix. Deze uitgave markeert een mijlpaal in de rijke geschiedenis van het merk. De medewerkers van Audiomix verschaffen je met plezier alle informatie.

Sinds 1972 hebben de sfeervolle belevingsproducten van Mark Levinson respect verworven in HiFi-kringen. Met de introductie van de ML-50 versterkerpakketten zetten ze hun traditie verder als het gaat om een compromisloze geluidskwaliteit. Deze speciale editie belichaamt ons vakmanschap en de passie die we hebben voor het creëren van een onvergetelijke luisterervaring. Aldus een woordvoerder van Mark Levinson.

Mark Levinson ML-50Het ontwerp van de ML-50 weerspiegelt de esthetiek van eerdere succesvolle modellen. Tegelijkertijd maakt het gebruik van geavanceerde technologieën en innovaties. Het Mark Levinson-team heeft inspiratie geput uit enkele van hun meest legendarische producten. De grote handgrepen aan de voorzijde zijn geïnspireerd op de No 20 eindversterker en bijgewerkte modellen, terwijl de stabilisatiepoten zijn afgeleid van de referentieversterkers No 33 en No 33H. Het glazen frontpaneel en het rode verlichte Mark Levinson-logo zijn overgenomen van de referentieversterker No 53, terwijl de audioprestaties geïnspireerd zijn op de No 536 versterker.

Om dit in de kijker te zetten, organiseerde Audiomix recentelijk een erg interessant evenement. De Mark Levinson ML50 eindversterkers stonden centraal. Bijhorend, werd een erg sfeervolle video gepubliceerd. Benieuwd? Dan kan je best eens kijken op hun Facebook-pagina via deze link.

Ben je nieuwsgierig om de ML-50 zelf te bewonderen? Dan nodigt Audiomix Begijnendijk je van harte uit. Daar kan je deze bijzondere versterker zelf ervaren, met je eigen oren. Voor gedetailleerde technische informatie verwijzen we je graag door naar de website van de fabrikant.

Verkooppunten van het merk mark-levinson