Cambridge Audio heeft een nieuwe podcast gelanceerd, genaamd Made by Music. De podcast is ontwikkeld in samenwerking met muziekjournalist Sean Hannam. Het gaat om een reeks van afleveringen waarin bekende artiesten en producers praten over de belangrijkste momenten in hun muziekcarrière.

Cambridge AudioElke aflevering van de Made by Music podcast bevat een diepgaand gesprek waarin de artiesten persoonlijke verhalen delen. Ze geven inzicht in de creatieve processen achter hun muziek. In de eerste aflevering gaat Sean Hannam in gesprek met de gerenommeerde bassist en podcast-host Guy Pratt. Pratt heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekindustrie.

In de daaropvolgende afleveringen delen iconische artiesten zoals Boy George, Fatboy Slim, James Lavelle, Stephen Street, Alexis Taylor, P.P. Arnold, Matt Berry en Eddie Piller hun muzikale ervaringen en inspiratie. De podcast biedt een unieke kijk op de muziekindustrie en de momenten die het leven van de artiesten veranderd hebben.

Cambridge Audio Cambridge Audio, een vooraanstaande producent van audioapparatuur, staat bekend om zijn hoogwaardige geluidsweergave en aandacht voor detail. Met de Made by Music podcast wil het bedrijf een platform creëren waarin de relatie tussen technologie, muziek en artiesten centraal staan. De podcast is bedoeld voor muziekliefhebbers die geïnteresseerd zijn in de verhalen achter de muziek en de mensen die deze tot leven brengen.

De Made by Music podcast is beschikbaar op de website van Cambridge Audio. Luisteraars kunnen zich verheugen op boeiende gesprekken en exclusieve inzichten in de muzikale wereld van bekende artiesten.

Verkooppunten van het merk cambridge-audio