De Bang & Olufsen BeoVision Capro TV die in 1959 werd uitgebracht, markeerde het begin van de inspanningen van het merk op het gebied van televisies. Deze minimalistische tv heeft de weg vrijgemaakt voor toekomstige releases van B&O. Het heeft ons gebracht naar vandaag met een nieuwe Beovision Harmony TV. Op basis van eerdere varianten in de serie heeft het bedrijf de Beovision Harmony Light Oak 97” TV gelanceerd. Dit apparaat beschikt onder andere over een nieuw 97-inch OLED-scherm. Maar dat is nog lang niet alles…

De Beovision Harmony 97″ editie heeft niet alleen het grootste OLED-scherm op de markt, maar ook een nieuwe houten en aluminium luidsprekerbekleding. Dit alles gaat gepaard met Scandinavische design principes, vakmanschap en een uitstekende audiokwaliteit.

Het nieuwe formaat voegt zich toe aan een bestaand assortiment, dat bestaat uit 65, 77, 83 en 88 inch modellen. Naadloze integratie met andere apparaten en home control-systemen maken van de Beovision Harmony jouw entertainmentmiddelpunt.

Je kan muziek streamen vanaf een mobiele apparaat. Zo kan je je favoriete kanalen en bronnen bewaren. Bovendien is het mogelijk om alle verbonden apparaten te bedienen met één afstandsbediening. Bang & Olufsen’s Beolab 90, Beolab 50 of Beolab 28 home speakers zijn volgens de fabrikant de beste keuze voor een meeslepende geluidservaring.

De 97 inch Beovision Harmony zal verkrijgbaar zijn in zwart antraciet, natuurlijk aluminium en goudkleurige afwerkingen in combinatie met hout. Meer informatie over deze versie of de andere modellen van de Beovision Harmony serie, vind je terug op de website van de fabrikant.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen