Audiomix Begijnendijk organiseert binnenkort een leuk event waarin ze de ML50 eindversterkers van Mark Levinson voorstellen. Op 10 juni 2023, in de showroom van Audiomix (gelegen aan de Liersesteenweg 321 in Begijnendijk), krijgen bezoekers de kans om het uitgebreide assortiment te ontdekken. Uiteraard ontvangt een belangstellende deskundige uitleg van de Mark Levinson-experts. Zelf zijn ze alvast enorm verheugd. Audiomix is overigens de enige dealer van de ML50 eindversterkers in België. Zelfs in de Benelux is er maar één andere. Iets waar ze maar al te graag mee uitpakken, met reden natuurlijk.

Met de introductie van de Mark Levinson ML50 eindversterkers heeft de producent een nieuwe standaard gezet op het gebied van audiokwaliteit.

“We zijn vereerd om de enige dealer van dit baanbrekende product te zijn en we kijken ernaar uit om audio-enthousiastelingen te verwelkomen op ons evenement, waar ze de kans krijgen om deze hoogwaardige eindversterkers zelf te ervaren.”

De ML50 eindversterkers van Mark Levinson zijn ontworpen met ongeëvenaarde aandacht voor detail en bieden een kristalhelder geluid in combinatie met een nauwkeurige muziekweergave. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige componenten, garanderen deze eindversterkers een meeslepende luisterervaring die zelfs de meest veeleisende audiofielen zal bekoren.

Het evenement bij Audiomix zal doorlopend doorgaan van 11 uur tot 18 uur. Het apparaat is niet alleen te bekijken, maar ook te beluisteren. Daarnaast zijn er speciale demo’s gepland om 14 uur en 16 uur. Bezoekers krijgen de kans om dieper in te gaan op de kenmerken en mogelijkheden van deze exclusieve versterkers.

Voor meer informatie over het evenement kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Audiomix. De specialisten staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en extra informatie te verstrekken. Audiomix en Mark Levinson nodigen audio-liefhebbers uit om dit unieke evenement bij te wonen, alsook de grenzen van geluidskwaliteit te verkennen met de exclusieve ML50 eindversterkers.

Verkooppunten van het merk mark-levinson