Sony kondigt vandaag met trots de lancering aan van de HT-S2000, ook wel beter bekend als hun nieuwste soundbar. Deze staat volgens de befaamde fabrikant garant voor een meeslepende bioscoopervaring bij jouw thuis. Uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder de Vertical Surround Engine en S-Force PRO Front Surround, levert de HT-S2000 uitstekend 3.1-kanaals Dolby Atmos/DTS:X surroundgeluid. Daarnaast introduceert deze soundbar de gloednieuwe Sony Home Entertainment Connect-app. Hiermee hebben gebruikers volledige controle over hun audio-ervaring.

Sony HT-S2000De HT-S2000 beschikt over de nieuw ontwikkelde up mixer van Sony. Deze technologie maakt het mogelijk om driedimensionaal surroundgeluid te ervaren, zelfs bij het afspelen van stereo-inhoud. Of het nu gaat om video’s, muziekstreams of andere content: deze telg analyseert de audiotrack in realtime.

Naast een surround sound-ervaring zorgt de HT-S2000 ook voor een heldere dialoog en een krachtige bas. De speciale middenluidspreker garandeert duidelijke dialogen, terwijl de ingebouwde dubbele subwoofer diepe basprestaties levert. Met Sony’s X-balanced Speaker Unit-technologie wordt een luidere geluidsdruk bereikt met minder vervorming, alsook meer vocale helderheid.

Sony HT-S2000Sony introduceert tevens de Sony Home Entertainment Connect-app, waarmee gebruikers de soundbar eenvoudig kunnen instellen en bedienen. Met de applicatie kunnen de eerste instellingen voltooid worden. Daarnaast hebben gebruikers volledige controle over het volume, de geluidsvelden en meer. Rechtstreeks vanaf een smartphone. De app biedt nuttige informatie zoals functieaanbevelingen en software-updates.

Voor een verbeterde home cinema-ervaring worden gebruikers in mogelijkheid gesteld om een optionele draadloze subwoofer toe te voegen. Ideaal om de basweergave te versterken. Dit kan met de SA-SW5 of SA-SW3. Ook is het mogelijk om de optionele draadloze achterluidsprekers (SA-RS3S) aan te sluiten voor een nog intensere beleving. In combinatie met een compatibele BRAVIA TV verschijnen de geluidsinstellingen van de soundbar automatisch in het BRAVIA Quick Settings-menu. Als dat niet handig is?

Sony heeft niet alleen gestreefd naar een uitstekende geluidservaring, maar ook naar milieuvriendelijkheid. De fabrikant heeft gebruik gemaakt van speciaal ontwikkeld recycled plastic in verschillende onderdelen van het product. Bovendien bestaat ongeveer 95% van de verpakking uit gerecycled papier en papiermaterialen. Hierdoor wordt het gebruik van plastic tot een minimum wordt beperkt.

De HT-S2000 soundbar zal vanaf juni 2023 verkrijgbaar zijn voor een verkoopprijs van 499 euro. Voor meer informatie over de HT-S2000 en andere audioproducten van Sony kan je terecht op de officiële website of bij erkende Sony-dealers.

Verkooppunten van het merk sony