Een 48 inch OLED-televisie mét ingebouwde soundbar, zo kunnen we (kort door de bocht) de Beovision Contour van Bang & Olufsen samenvatten. Een tijdloos design gecombineerd met een bekroond geluid en dat allemaal in één televisie-ervaring, aldus Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen Beovision ContourDit nieuwste paradepaardje staat garant voor een alles-in-één home-entertainment systeem, dat elegante wijze ondergebracht is in een minimalistisch ontwerp. Op die manier kan jij genieten van de scherpe OLED beelden van in combinatie met een uitstekende geluidsweergave.

De karakteristieke aluminium vloerstandaard en frame kenmerken vooral het unieke en minimalistische design. De ontwerpers hebben de Beovision Contour ontdaan van al het niet-essentiële om zo u de meest authentieke televisie-ervaring te laten zien én horen.

De OLED-televisie met een schermdiagonaal van 48 inch is voorzien van een geïntegreerde soundbar met in totaal 11 luidsprekerdrivers en versterkers die een genuanceerd en krachtig geluid leveren via de meermaals bekroonde Beosound Stage-technologie. De geïntegreerde 3-kanaals en Dolby Atmos-oplossing zorgen voor uitzonderlijke prestaties.

En als dat nog niet genoeg is, wordt er ook nog eens ondersteuning geboden voor AirPlay 2, Chromecast, Beolink en bluetooth. De Beovision Contour van Bang & Olufsen komt wel met een stevig prijskaartje van minstens € 5.599,-. Op de website van de gerenommeerde audiofabrikant is te lezen dat de Beovision Contour momenteel alleen beschikbaar zal worden gesteld in Europa, gevold door de ‘uitspraak’: more to come soon.

Benieuwd naar wat je allemaal in ruil krijgt voor dat budget? Dan breng je best eens een bezoekje aan de website van Bang & Olufsen. Beeld- en muziekgenot gegarandeerd!

Verkooppunten van het merk bang-olufsen