Vanwege Covid-19 zullen de aankomende feestdagen er dit jaar waarschijnlijk iets anders uitzien dan andere jaren. De rijkelijk gevulde feesttafel met al dat lekkers zal ongetwijfeld blijven, maar vermoedelijk zullen we dat moeten vieren in beperkte kringen. Maar niet getreurd, want als je daar het juiste geluid aan toevoegt worden het ongetwijfeld feestdagen om nooit te vergeten.

Nu, om je favoriete muziek ook nog eens door de living en keuken te laten weerklinken, heb je ook sfeervolle audioproducten nodig die hiervoor kunnen zorgen. In dit artikel lichten we alvast enkele leuke luidsprekers van Sonos toe waarmee je de feestdagen op muzikale wijze kan ‘induiken’.

  • Sonos Beam en Sonos Sub: Upgrade je woonkamer tot je nieuwe favoriete thuisbioscoop.
  • Sonos Move: Een duurzame en bovendien draagbare speaker om van geluid mee te genieten waar dan ook in en om het huis .
  • Sonos One en Sonos One SL: Perfect om het geluid thuis naar een hoger niveau te brengen. Een briljant geluid in elke kamer of een surround sound-upgrade voor de home cinema producten van Sonos.

Sonos

Bovendien krijg je op deze producten ook nog eens een leuke korting. Zo krijg je nu bijvoorbeeld op de Sonos One en Sonos One SL 50 euro korting terwijl dat bij de Sonos Beam, Sonos Sub en Sonos Move zelfs oploopt tot 100 euro korting. Wees er snel bij want de aanbiedingen zijn geldig vanaf 26 november tot en met 30 november op de website van Sonos en bij geselecteerde verkooppartners.

Vergeet zeker ook niet om tijdens de feestdagen eens af te stemmen op Sonos Radio voor heel wat nieuwe originele inhoud: de twee nieuwe stations Holidaze en Holiday Concerto. Of de speciale kerstradioshow van Dolly Parton, Holly Dolly Christmas Special. Dolly’s show zal trouwens debuteren in november en december op Holidaze en Hot Country.

Verkooppunten van het merk sonos