Geen snoeren en geen afleidingen, zo begint de introductie van de twee nieuwste draadloze oordopjes van JBL: de De JBL Live FREE NC+ en Reflect MINI TWS. Beide modellen zijn voorzien van Active Noise Cancelling en een IPX7 certificering waardoor ze waterbestendig zijn. De JBL Live FREE NC+ en Reflect MINI TWS hebben alles wat je nodig hebt: een lange batterijduur gecombineerd met een maximale levensduur én JBL Signature Sound. Oordopjes in en… time to relax!

Door de ingebouwde Active Noise Cancelling in beide modellen ligt de focus op de muziek, en niet op de ongewenste omgevingsgeluiden van het treinstel bijvoorbeeld wanneer je bijvoorbeeld aan het reizen bent. Oversteken op een druk punt? Schakel gemakkelijk om naar de Smart Ambient-technologie voor volledige bewustheid van de omgeving.

Zorg voor een uitstekende focus op je sportsessie met de JBL Reflect Mini TWS, aldus JBL. Naar eigen zeggen de perfecte oordopjes voor een lange sportsessie dankzij de afspeeltijd van maar liefst 7 uur. Combineer dat nog eens met de USB-C oplaadcase en het wordt zelfs verlengt tot 21 uur.

Blijft relaxt als je het druk hebt met de LIVE FREE NC+, zo stel JBL deze oordopjes voor. Naar eigen zeggen is dit model mét Active Noise Cancelling en Smart Ambient technologie geknipt voor een ultieme werkfocus en leven on the move.

Via de speciale aanraakbediening, meer bepaald Google Assistent en Amazon Alexa, kan je moeiteloos je favoriete playlist selecteren. En met de Qi-compatibele draadloze oplaadcase zijn rommelige snoeren een irritatie uit het verleden.

Naadloos verbonden, IPX7 waterdicht en dat nog eens in een prachtig design: de JBL Live FREE NC+ oordopjes zijn gemaakt om jou het leven makkelijker te maken. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 159 euro in een zwarte, witte, blauwe of roze afwerking.

De JBL Reflect MINI TWS oordopjes zijn ondertussen ook verkrijgbaar, het is in vergelijking met de Live FREE NC+ in-ears 10 euro goedkoper en komt in zwarte, witte of blauwe afwerking.

Verkooppunten van het merk jbl