Marantz heeft vandaag de Marantz Melody X geïntroduceerd: een echt hifi-systeem in een elegant jasje, inclusief cd-speler, FM/DAB radio, moderne muziekstreaming, spraakbesturing en multi-room via ingebouwde HEOS-technologie. 

De Melody X is zorgvuldig ontwikkeld en afgesteld door een team met ruim 65 jaar ervaring en kennis op het gebied van hifi en laat u op een bijzondere manier genieten van uw audiocollectie. Hij is ontworpen met de moderne audiofiel in het achterhoofd en vervaardigd met uitstekende materialen die zorgen voor een nog betere geluidskwaliteit. Bovendien heeft deze netwerk cd-receiver een kleine voetafdruk.

Marantz Melody X M-CR612

De Melody X is voorzien van vier digitale versterkerkanalen met hoge efficiëntie en lage vervorming. U kunt twee paar luidsprekers aansluiten met afzonderlijke volumeregeling per paar. Of sluit slechts één paar speakers aan in audiofiele bi-amp-modus of PBTL-modus met dubbel zoveel vermogen. De Melody X is bovendien volledig compatibel met vrijwel alle speakers, inclusief 4-ohm-modellen.

De compacte signaalpaden reduceren vervorming en verbeteren het geluid en zijn volledig geoptimaliseerd om de best mogelijke audioprestaties te leveren.

Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie kunt u genieten van uw favoriete digitale muziek en deze bedienen met een intuïtieve app. U kunt muziek streamen van Spotify, TuneIn Internet Radio, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer of uw lokale muziekbestanden. Dankzij de extra HEOS-componenten, zoals het HEOS-speakerassortiment of andere voor HEOS geschikte receivers, kunt u al uw muziek eenvoudig in één of meerdere kamers afspelen. U kunt ook audio streamen vanaf iedere iPhone, iPad, Mac of Apple TV. De muziek wordt perfect gesynchroniseerd naar uw speakers vanaf AirPlay 2-bronnen.

Geniet van moeiteloze spraakbesturing en complete flexibiliteit van de belangrijkste spraakbesturingssystemen. U kunt spraakopdrachten geven via *Amazon Alexa, *Google Assistant of Apple Siri. U kunt bijvoorbeeld vragen om uw favoriete muziek af te spelen, het volume harder te zetten, naar het volgende nummer te gaan of te veranderen van ingang. Wissel tussen spraakbesturingssystemen of kies een favoriet om te gebruiken: het is aan u.
*Nog niet beschikbaar in Nederland en België, maar zal worden toegevoegd middels een toekomstige firmware update. 

Marantz Melody X M-CR612

Sluit uw digitale tv of kabel/satelliet-settopbox en een Blu-Ray- of DVD-speler aan op een van de twee digitale audio-ingangen en geniet van een digitale audioweergave met volwaardig dynamisch bereik tijdens het kijken van uw favoriete films en tv-programma’s. De Melody X ontwaakt automatisch bij het waarnemen van een audiosignaal van de televisie en kan worden gekoppeld aan de afstandsbediening van uw tv voor volumebeheer, demping en bronselectie.

Het voorpaneel van het apparaat is voorzien van een duidelijk leesbaar OLED-scherm. Getallen en tekst worden weergegeven met een brede kijkhoek voor eenvoudige bediening en besturing.

De Melody X is verkrijgbaar vanaf 15 april in stijlvol zwart of klassiek zilvergoud met een adviesverkoopprijs van €699.

Verkooppunten van het merk marantz