Bang & Olufsen is verheugd om een op maat gemaakte collectie van de bekroonde Beoplay EX true wireless oordopjes aan te kondigen. De eerste in de Atelier Editions line-up is de kleur Lime Green. Deze nieuwe lijn van Bang & Olufsen is ontwikkeld bij hun studio in Struer, Denemarken.

“Steeds meer klanten zoeken naar wereldklasse ambacht en producten op maat. Ze willen geen massaproductie, maar iets unieks en persoonlijks.”

Om aan die vraag te voldoen, introducereert Bang & Olufsen vol trots deze Atelier Editions. Dat zegt CEO Kristian Teär. Deze producten zijn enkel en alleen verkrijgbaar op bestelling. De oplage is extreem beperkt en het product is echt iets persoonlijk. Ze worden allemaal gemaakt door hun in-house team in het Bang & Olufsen Atelier. Dit betreft een nieuw initiatief van Bang & Olufsen’s studio in Struer, Denemarken, dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte creaties.

Het audiobedrijf laat weten dat doorheen 2023 verschillende Beoplay EX Atelier Editions uitgebracht worden, waarmee de indrukwekkende customisatie capaciteiten worden gedemonstreerd. Iets wat absoluut uniek is voor Bang & Olufsen. Elke kleurstelling is volledig uniek. Perfect voor unieke (luister)momenten waarbij muzikaliteit de rode draad is. Deze Beoplay EX Studio Editions in Lime Green zullen retailen voor een adviesprijs van 699 euro.

Meer weten? Je leest alles over de Bang & Olufsen Beoplay EX Studio Editions op deze pagina.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen