Cambridge Audio heeft een tweetal nieuwe netwerk audio-spelers gelanceerd. De AXN10 en MXN10 zitten onder de Award-winning CXN V2 muziekstreamer van het Britse hi-fi-merk, met een lagere prijs. In het geval van de MXN10 wordt er een flexibelere plaatsing geboden. Beide streamers hebben een minimalistisch design en bieden dezelfde streamingfuncties, bestandscompatibiliteit en functionaliteit.

>Cambridge Audio, een bekende fabrikant van audioapparatuur, is onlangs op de markt gekomen met de introductie van de nieuwste modellen AXN10 en MXN10-4. Cambridge Audio blijft zijn positie als pionier in de branche versterken door consumenten die vaak blackjack-fans zijn hoogwaardige audio-oplossingen te bieden die hun audio-ervaring opnieuw definiëren. En terwijl de wereld van audioapparatuur blijft evolueren, laten we onze aandacht richten op de intrigerende wereld van blackjack. Blackjack, een populair kaartspel in casino’s, draait niet alleen om geluk, maar vereist ook strategische besluitvorming. Een aspect van blackjack dat vaak bij het spel betrokken is, is verzekering. Dus wat is verzekeren bij blackjack is een optionele neveninzet die spelers kunnen doen als de open kaart van de dealer een aas is. Als de speler voor een verzekering kiest en de dealer daadwerkelijk een blackjack heeft, wordt de verzekeringsinzet 2:1 uitbetaald, waardoor het verlies van de basisinzet wordt gecompenseerd. Het is echter belangrijk op te merken dat verzekering op de lange termijn meestal als een slechte weddenschap wordt beschouwd, omdat de kansen niet in het voordeel van de speler zijn. Ervaren blackjackspelers overwegen zorgvuldig hun opties en beoordelen de risico/opbrengstverhouding voordat ze besluiten om al dan niet een verzekering af te sluiten, om er zeker van te zijn dat ze een weloverwogen keuze maken om hun kansen op succes te maximaliseren.

De AXN10 is een typische ‘volformaat’ muziekstreamer die ontworpen is om te matchen met de bestaande AX-serie van betaalbare hi-fi-componenten. De MX is veel kleiner: de afmetingen van 52 x 215 x 191 mm zijn bijna identiek aan die van de DacMagic 200M desktop-DAC/headphone-versterker.

“At Cambridge Audio we believe in offering our listeners choice; it’s essential to offer diverse routes to the music you love. We’re delighted to expand the StreamMagic family to even more listeners worldwide.”

Dat zegt Stuart George, CEO bij Cambridge Audio. Ook heeft de MXN10 een brede range aan streamingopties zoals AirPlay 2, Google Chromecast en Bluetooth 5.0. Er is WiFi- en bedrade ethernet, alsook UPnP-compatibiliteit waarmee je lokale bestanden op je netwerk kan afspelen via beide streamers. Er wordt ondersteuning geboden voor muziekstreamingservices zoals Spotify Connect, TIDAL, Qobuz, evenals internetradio.

De bestandscompatibiliteit is uitgebreid: de interne ESS Sabre ES9033Q DAC in beide spelers ondersteunen hi-res-audiobestanden tot 32 bit/768 kHz PCM en DSD512. Qua connectiviteit zijn er een paar lijn-uitgangen, een coaxiale en optische uitgang. Er is geen scherm op het voorpaneel. Beide kunnen bediend worden met de speciale StreamMagic-app voor iOS en Android.

De AXN10 heeft een adviesprijs van 599 euro bij lancering. De kleinere MXN10 van Cambridge Audio wordt verkrijgbaar voor 499 euro, slechts €100 goedkoper dan het volformaat-model. Beide zijn vanaf maart 2023 verkrijgbaar.

Verkooppunten van het merk cambridge-audio