Beoplay E8 Motion is ontworpen voor mensen die geen compromis willen doen aan geluid en ontwerp voor echte draadloze vrijheid. De witte oortelefoon wordt geleverd met een witte lederen en aluminium oplader en een reeks frosted siliconen vinnen voor een betere pasvorm en superieur comfort. Beoplay E8 Motion heeft draadloos opladen, waardoor de oortelefoons echt en volledig draadloos zijn. De Beoplay Charging Pad wordt nu geleverd in het wit met aluminium details.

Beoplay E6 Motion is ontworpen als een essentiële levensstijl voor de levensstijl en levert constante, hoge geluidsprestaties in uitdagende omgevingen. Het wordt geleverd met een nieuw wit spatbestendig rubberen koord en een reeks frosted siliconenvinnen. Zoals de originele oortelefoons, wordt de Beoplay E6 Motion geleverd met magneten in het ontwerp van de oortelefoon. Wanneer u klaar bent met het luisteren naar muziek, klikt u eenvoudigweg op de oortelefoon rond uw nek om de oortelefoon uit te schakelen, waardoor een kostbare levensduur van de batterij wordt bespaard.

Bang & Olufsen E6 Motion
E6 Motion

Beoplay E8 Motion en Beoplay E6 Motion zijn IP54 water- en zweetbestendigheid. Exclusief voor de twee oortelefoons vindt u een verbeterd basgeluidsprofiel in de Bang & Olufsen-app om u te helpen uw hoofd in het spel te houden terwijl u actief bent.

Bang & Olufsen E8 Motion
E8 Motion

De Beoplay E6 Motion (€300), Beoplay E8 Motion (€350) en het draadloze oplaadpad (€125) zijn online beschikbaar al vanaf 9 mei 2019 en in Bang & Olufsen-winkels en geselecteerde winkeliers vanaf 23 mei 2019.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen