Bang & Olufsen heeft haar nieuwe topmodel draadloze actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon Beoplay H9 (2019) gelanceerd.

DBang & Olufsen Beoplay H9e nieuwe Beoplay H9 wordt geleverd met een over-ear-stijl en is vervaardigd in luxueuze en lichtgewicht materialen. De hoofdband is opgebouwd rond een solide en lichtgewicht aluminium frame bedekt met gestikt leer, en onder het zachte met lamsvel beklede oorkussen is adaptief traagschuim dat zich vormt naar de vorm en kromming van het oor voor ultiem comfort en ademend vermogen.

Beoplay H9 levert authentieke en fijn afgestemde akoestische prestaties, gebaseerd op Bang & Olufsen’s sterke erfgoed van geluidstechniek daterend uit 1925, en beschikt over geavanceerde Active Noise Cancellation-technologie, zodat je jezelf kunt onderdompelen in je muziek of kunt genieten van de stilte.

De nieuwe Beoplay H9 brengt:

  • De Google Assistent: Houd de speciale spraakknop ingedrukt om snel te genieten van entertainment, verbonden te blijven, informatie te ontvangen en je dag te beheren – en dat alles zonder je telefoon te bekijken.
  • Toegewijde stemhulpknop: Je kunt ook de speciale spraakknop gebruiken om de standaard stemassistent op je apparaat te activeren, bijvoorbeeld Apple’s Siri.
  • Verhoogde speeltijd: dankzij een grotere ingebouwde batterij krijg je tot 25 uur speeltijd met Bluetooth en ANC ingeschakeld – 7 uur extra speeltijd van het vorige model.
  • Nieuwe details over touch-bediening: de touch-interface op de rechter oorschelp heeft nieuwe detaillering waardoor hij nog intuïtiever in gebruik is.
  • Verbeterd comfort: De hoofdtelefoon is bijgewerkt met verbeterde oorkussentjes en een verbeterde padding op de hoofdbeugel voor meer comfort.

Bang & Olufsen Beoplay H9Met de nieuwe Beoplay H9 kun je ook je luisterervaring verfijnen met de Bang & Olufsen-app voor Android, iPhone en Apple Watch. Je kunt de toon- en geluidsstaging aanpassen met de intuïtieve ToneTouch-functie, kunt kiezen uit verschillende geluidsprofielen speciaal voor de Beoplay H9 om verschillende soorten activiteiten aan te passen, zoals trainen, woon-werkverkeer of luisteren naar podcasts.

Prijzen en beschikbaarheid

Beoplay H9 wordt geleverd in de kleuren Matte Black en Argilla Bright en is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €500. Beoplay H9 is vanaf 16 mei 2019 online verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen-winkels en geselecteerde dealers.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen