Tijdens High End München stelde Dali de gloednieuwe Katch One soundbar voor. Een belangrijke stap voor Dali. Zo belangrijk dat Lars Worre, CEO van Dali, eigenhandig de presentatie in handen nam.

Dali Speakers bouwt al meer dan 35 jaar toonaangevende speakers voor elk budget. En dat is precies de kracht van de Denen die zelf zo dol zijn op muziek dat ze iedereen er mee van willen laten genieten.

‘Bij Dali vind je speakers voor elk budget’

Dali Katch
“TV-schermen worden als maar dunner”, stelde Lars Worre. “Dat geldt helaas ook voor hun geluidsprestaties. Een soundbar is dan ook onontbeerlijk geworden. Met onze gloednieuwe Dali Katch One brengen we home entertainment op niveau. We zijn er in geslaagd om een superieure audioweergave te combineren met een frisse, aantrekkelijke look. Hoor wat je tot nu toe miste”, lachte hij.

Een volledige soundbar
Met 10 ingebouwde drivers, gekoppeld aan 4 versterkers van 50 W, beschikt de Katch One over voldoende kracht om ook in grotere woonkamers te presteren. De Katch One is een volledige soundbar. Je kunt hem verbinden met je thuisnetwerk via Google Chromecast Audio en hij beschikt over zowel optische als 3,5 mm ingangen. Voeg daar nog HDMI ARC, aptX Bluetooth aan toe en de mogelijkheid om een extra subwoofer aan te sluiten en je weet wat we bedoelen met een volledige soundbar. Je kunt bovendien kiezen uit twee klankinstellingen: focus of wide.

Lederen riempjes
De Katch One heeft niet alleen een fraai en strak design maar is ook gemakkelijk te plaatsen. Je kunt hem aan de muur hangen met behulp van de originele lederen riempjes, maar je kunt hem ook gewoon rechtop zetten. Maar daarvoor zul je nog even moeten wachten. De Katch One zal pas deze zomer beschikbaar zijn. Je zult er 749 euro voor moeten neertellen.

‘High end hoeft niet altijd duur te zijn’

Dali Oberon
Lars Worre maakte van de gelegenheid gebruik om ook de vernieuwde Dali Oberon speaker series voor te stellen. Het is de eerste serie instapluidsprekers van Dali die uitgerust zijn met SMC-technologie. Soft Magnetic Compound technologie, gecombineerd met de gloednieuwe 29 mm soft dome tweeter en stevige behuizingen, levert goede maar betaalbare luidsprekers op. De Oberon series bestaat uit de compacte Oberon 1 en Oberon 3 speakers, de vloerstaande Oberon 5 en Oberon 7 speakers, de Oberon Vokal Center-Speaker en de Oberon On-Wall speaker. We maakten ook kennis met een inbouw speaker voor het plafond.

High End
“Je kunt je afvragen wat we met de Dali Katch One en de Oberon series op een high end event komen doen”, stelde Lars Worre. “Dat is niet voor de hand liggend. Maar, met onze soundbar en deze speakers bereiken we een groot publiek. Een publiek dat, net zoals wij, dol is op goede muziek.  We zijn niet de grootse, maar onze prestaties zijn groots. High end hoeft niet altijd duur te zijn”, aldus Lars Worre.

Verkooppunten van het merk dali