Audiomix, gevestigd aan de Liersesteenweg 321 (grens Aarschot), heeft een spectaculair weekend voor je in petto, boordevol leuke verrassingen. In het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 november organiseren ze hun opendeurdag. Jij bent alvast uitgenodigd. Waarom je zou afzakken naar Begijnendijk? In dit nieuwsbericht geven we je enkele goede redenen.

Allereerst: er zijn live demonstraties waarbij verschillende topmerken de hoofdrol vertolken. Ontdek de nieuwste innovaties van toonaangevende fabrikanten zoals LG, Samsung, Hisense, Bang & Olufsen, Sonos, … Je ontdekt het volledige aanbod van Audiomix: van high-end audio tot DJ-materiaal en alles daartussen. Hun nieuwste auditorium aanschouwen? Het kan op 18 én 19 november. Ervaar de nieuwste technologieën en geniet van exclusieve demonstraties.

Verder wordt er gesproken van een ‘zotte laser- en vuurshow’. Het team van Audiomix omschrijft het met woorden zoals spectaculair en adembenemend. De show start telkens om 15u. Kortom: het wordt een spektakel dat je niet snel zal vergeten.

Als dat nog niet genoeg is: je kan ook een gratis televisie winnen als je mee doet aan een wedstrijd. Ben jij dé gelukkige? Dan wordt jouw kijkervaring naar een nog hoger niveau gebracht. Bovendien kan je profiteren van diverse Black Friday kortingen. Om de cirkel volledig rond te maken, worden er gratis frietjes aangeboden (door ‘t Wit Madammeke).

Mis deze unieke kans niet om te genieten van een weekend vol plezier, technologie en smaakvolle traktaties. Ga naar Audiomix Begijnendijk op 18 of 19 november en ontdek wat er allemaal te beleven valt. Nodig je vrienden en familie uit, want dit evenement wil je niet missen! Afspraak aan de Liersesteenweg 321, Begijnendijk (grens Aarschot).

Verkooppunten van het merk bang-olufsen