Het Deense merk DALI heeft recentelijk hun DALI IO-12 hoofdtelefoon gelanceerd, die zich onderscheidt door het gebruik van innovatieve technologieën.

De IO-12 hoofdtelefoon is doordrenkt met de hoogste standaarden. Zowel op het gebied van ontwerp, als dat van geluidskwaliteit. Ze volgen dezelfde geluidsprincipes als de befaamde DALI luidsprekers. Met gepatenteerde SMC-magneten, speciale rubberen randen, papiervezel conussen en een trillingsvrije behuizing zorgen ze voor helderheid en dynamiek zoals je die verwacht van DALI.

DALI IO-12 De IO-12’s onderscheiden zich door hun SMC-magneetsysteem, vergelijkbaar met dat van de EPICON luidsprekers. Dit systeem minimaliseert vervorming en zorgt voor een kraakhelder geluid dat je dichter bij de realiteit brengt.

Of je nu thuis van vinyl geniet of onderweg naar muziek luistert via je smartphone: de IO-12 past zich aan. Met Bluetooth aptX Adaptive-technologie leveren ze een verbluffende luisterervaring.

Je kan jezelf ook volledig onderdompelen in de muziek, mede de geavanceerde actieve geluidsonderdrukking. Met drie verschillende ANC-modi kun je de wereld om je heen buitensluiten. Ongeacht of je je nu thuis ontspant of onderweg bent.

Een krachtige lithium-ion batterij biedt luisterplezier tot wel 35 uur op één enkele lading. LED’s en spraakmeldingen houden je op de hoogte van de resterende batterijduur.

Pas de prestaties aan, overeenkomstig met je smaak. Kiezen tussen de ‘Hi-Fi’ en ‘Bass’ geluidsmodus? De keuze is aan jou. Of je nu de artistieke intentie of meer bas wenst: de IO-12 staat garant voor flexibiliteit.

De DALI IO-12, met een opvouwbaar ontwerp, lederen hoofdband en verwisselbare vierkante oorkussens, biedt een breed frequentiebereik van 10 Hz tot 48 kHz. Deze telg heeft een impedantie van 25 Ohm (met de kabel).

Deze topklasse hoofdtelefoon heeft een adviesprijs van afgerond 1.000 euro (999 euro om precies te zijn). Klaar om te genieten van een premium luisterervaring, zonder concessies te doen op vlak van comfort en geluidskwaliteit?

Verkooppunten van het merk dali