Om de “unieke” aanwezigheid van Yves Saint Laurent in het warenhuis Collette van Parijs te ondersteunen van 27 november tot 20 december, heeft het merk zich samengezet met B&O play om ‘gecombineerde’-versies gemaakt van hun branding en producten te maken. Hierbij worden de drie bestaande BeoPlay-producten: de premium BeoPlay A9 en minder premium BeoPlay P2 draadloze luidsprekers en de BeoPlay H9 Bluetooth-hoofdtelefoon met een Yves saint Laurent sausje overgoten.

In het geval van de BeoPlay A9 (de grote broer van de vijfsterrige BeoPlay A6 ), bouwt de Saint Lauren-editie voort op het indrukwekkende geluid van de spreker en de uitgebreide streamingfuncties met een volledig zwart ontwerp dat het met cocos verfrissende Cocco Matis-leer draagt de poten, zwarte anodisatie op de aluminium ring en een zilver geprint logo op de achterkant.

De Beoplay A9 met Saint Laurent kost € 2499.

Verder geeft de samenwerking de Beoplay P2 een geheel zwart ontwerp, een zilverkleurig Saint Laurent-logo op de aluminium voorgrill en een prijszetting van € 169.

De Beoplay H9 met Yves Saint Laurent elementen geïntegreerde draadloze over-ear hoofdtelefoon, werd € 499 geprijsd. Het volledig zwarte ontwerp is voorzien van geperforeerde zwarte lamsvelkussens en aluminium oorkappen gegraveerd met de logo’s van beide merken.

Verkooppunten van het merk bo-play