Sonos en The North Face, twee gerenommeerde merken die wereldwijd naam en faam hebben opgebouwd, slaan de handen in elkaar om liefhebbers van reizen én ontdekken een bijzondere outdoorbeleving te bieden. Hoe ze dat zullen doen? Met exclusieve content, onder andere op Sonos Radio.

Een tijdje geleden kwam Sonos op de proppen met hun gloednieuwe Sonos Roam, een ultradraagbare smart speaker. Ontworpen voor zowel te gebruiken binnens- als buitenshuis. Perfect voor al je avonturen te beleven met een vrolijke noot op de achtergrond. Wat je er altijd bij krijgt? Een geweldig geluid dankzij de draadloze luidspreker van Sonos.

Ter ere van deze lancering, vatten Sonos en The North Face een speciale collaboratie aan die de weg baant naar een totaal nieuwe beleving van bijzondere expedities en landschappen.

“Kijkend naar merken die ons inspireren om eropuit te gaan en de wereld om ons heen te verkennen, wisten we meteen dat The North Face en haar rijke geschiedenis perfect bij ons passen.”

Aldus Pete Pedersen, VP Marketing bij Sonos. Maar nu vraag je je waarschijnlijk af: wat is de uitkomst van deze samenwerking? Wel, de resultaten zijn zelf te beluisteren. Zoals eerder al gezegd op een exclusief radiostation van Sonos Radio: Never Stop Exploring. Een naam die zorgvuldig is uitgekozen en precies de gemeenschappelijke kernwaarden van Sonos en The North Face omvat.

Lees ook


Sonos Roam reviewSonos Roam: Review

 


 

Sonos The North Face

Waar je je zoal aan kan verwachten? Aan de hand van negen verschillende soundscapes nodigt de ‘radiozender’ uit om het geluid van avontuur in huis te halen. De soundscapes zijn gecreëerd door componist en multi-instrumentalist Mikael Jorgensen van de Grammy-winnende band Wilco. Ze laten de oorspronkelijke audio horen in combinatie met een nieuwe muzikale omlijsting die de luisteraar meeneemt op een reis rond de wereld. Van Alaska tot Peru, Ethiopië tot Japan en alles daartussenin. Dat is ongetwijfeld genieten geblazen.

Nieuwsgierig naar welke landen Sonos Radio je meeneemt? Hieronder een overzicht:

  • Shomyo Falls, Japan van Sawanobori’ met Matty Hong
  • El Capitan, California van ‘El Capitan’s Golden Gate’ met Emily Harrington
  • The High Sierra, California van ‘The Incredible Hulk’ met Alex Honnold en Emily Harrington
  • The Himalayas van ‘Lhotse’ met Hilaree Nelson
  • Pitumarca, Peru van ‘Pitumarca, Peru’ met Nina Williams
  • Ruth Gorge, Alaska van ‘Life Coach’ met Renan Ozturk
  • Ethiopia, van ‘Towers Of Tigray’ met James Pearson
  • Mount Poi and Mount Kenya, van ‘Of Choss and Lions’ met Cedar Wright
  • Queen Maud Land, van ‘Antarctica’ met Savannah Cummins

De première van Never Stop Exploring is steevast een feit. Het radiostation is ondertussen al beschikbaar in maar liefst 16 landen waaronder de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zweden, Ierland, Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen en Denemarken. De content is daarnaast voor iedereen wereldwijd beschikbaar via Mixcloud: Sonos Sound System Archive. Niet te missen.

Verkooppunten van het merk sonos