Goed nieuws voor gebruikers van de sfeervolle belevingsproducten die Cocktail Audio naar voren brengt want het merk laat weten dat de MusicX Neo app, specifiek met betrekking tot desktops, nu beschikbaar is. Zowel voor Windows als MacOS. Kleine kanttekening: de applicatie zit momenteel nog in beta maar als consument kan je nu wel al profiteren van de talloze voordelen die MusicX Neo jou te bieden heeft. Op voorwaarde natuurlijk dat je beschikt over een compatibel toestel.

Eerder in december 2021 werd een oproep gedaan door importeur Servi-Q. Ze zochten namelijk testers die de beta-versie van de app (desktop) graag wilden testen met het oog op: verzamelen van feedback. Er werd een speciale focus gelegd op een doelgroep die werd beschreven met de term ‘heavy users’. Bedoeling was voornamelijk om te kijken of alles correct werkt. Tevens werd er van hen verwacht dat ze de tijd zouden nemen om alles uit te testen. Eventuele bugs/verbeteringen kwamen automatisch ‘boven water’. In eerste instantie was dat specifiek voor gebruikers van Windows, in een latere fase werden gebruikers van Apple aangesproken.

Coktail Audio MusicX Neo desktop

Nu, enkele maanden verder, is het eindelijk zover: de MusicX Neo desktop app wordt bereikbaar voor het grote publiek. Niet alleen voor Windows maar ook voor MacOS. Belangrijk om te vermelden is dat de applicatie te gebruiken is met volgende modellen: X14, N15D, N25, N25AMP, X35, X45, X45Pro, X50, X50D en X50Pro.

Een tweede ‘conditie’: het apparaat moet beschikken over een geïnstalleerde firmwareversie van R1720 of hoger. Servi-Q beklemtoont dat het gaat om een een beta-versie en nog geen officiële release. Eventuele bugs kunnen gemeld worden door een e-mail te sturen naar info@servi-q.nl. Er wordt gevraagd documenten bij te voegen met een duidelijke uitleg, aangevuld met screenshots.

Kan je niet wachten om zelf aan de slag te gaan met de desktop app? Geen zorgen, in een mum van tijd kan je genieten van al het moois dat MusicX Neo jou te bieden heeft. Hieronder kan je alvast de download linken vinden voor Windows en MacOS:

  • Download de Windows desktop app hier
  • Download de MAC desktop app hier

Moest je problemen ondervinden, dan helpt de Quick Start handleiding jou ongetwijfeld verder.

Verkooppunten van het merk cocktail-audio