Audio Note brengt binnenkort de legendarische AX-One en AX-Two luidsprekers terug op de markt. Maar deze keer zijn ze nog beter dan ooit tevoren. De volledige line-up is opnieuw ontworpen met aandacht voor een betere kastconstructie en afwerking. De verbeterde crossovers en drive units niet te vergeten.µ

Om de kwaliteit te waarborgen, worden de luidsprekers nu gebouwd in een Oostenrijkse fabriek, dezelfde als waar Audio Note al zijn andere luidsprekers produceert. De luidsprekers worden aangeboden in twee verschillende houtfineer-afwerkingen: walnoot en zwart essen.

Bovendien brengt Audio Note ook de langverwachte AX-Three op de markt, die de kloof zal opvullen tussen de AN-K/D en de AX-Two. De specificaties kunnen nog veranderen in het lopende onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma van Audio Note. Zowel de AX-One als de AX-Two zijn voorzien van een 3/4″ dome, silk / polamide tweeter. De gevoeligheid van de AX-One ligt vast op 87 dB, bij de AX-Two is dat iets hoger met 89 dB.

De AX-One weegt 5 kg per speaker en heeft afmetingen van 30 cm (h) x 19,6 cm (b) x 19 cm (d), terwijl de AX-Two 7 kg per exemplaar weegt en afmetingen heeft van 37,6 cm (h) x 23 cm (b) x 22 cm (d).

Audiofielen kunnen nu alvast uitkijken naar de release van deze speakers en hun kennis en ervaring uitbreiden met de hoogwaardige geluidskwaliteit van Audio Note.
Hieronder een overzicht van de meest voorname specificaties:

  • Impedantie: 6 Ohm
  • Frequentiebereik: 55 – 60 Hz tot 23Khz (+/-6dB)
  • Vermogen versterker/kanaal: 7 Watt – 100 Watt

Meer weten over beide luidsprekers? Je leest er alles over op deze pagina.

Verkooppunten van het merk audio-note