Dan D’Agostino heeft groot nieuws te melden: de Relentless Preamplifier is vanaf nu Roon Ready met een digitale streaming module. Het bekende audiomerk heeft een naadloze Roon-integratie mede mogelijk gemaakt voor deze indrukwekkende voorversterker.

Een connectiviteit met ‘oudere bronnen’, USB-functionaliteiten en premium streaming? Dat is wat je onder andere krijgt door de digitale streaming module. Inclusief een native weergave van 32 bit/192 KHz met inbegrip van DSD256-afspeelmogelijkheden.

Een eenvoudige bediening wordt mogelijk gemaakt door aangepaste iOS-apps. TIDAL, Qobuz en Spotify Connect zijn geïntegreerd. Gecombineerd met de Roon-compatibiliteit, wordt het hoogwaardige apparaat nog completer.

“No name is more closely associated with high-end audio amplifiers than that of Dan D’Agostino Master Audio Systems. After more than 35 years, D’Agostino pioneered countless advances in the design of amplifiers, preamplifiers, CD players, and surround-sound processors.”

Geliefd bij muziekliefhebbers en geprezen door critici over de hele wereld, combineren de sfeervolle belevingsproducten van D’Agostino geavanceerde materialen en innovatieve schakelingen met een uitstekende afwerking. Op die manier kan de muziekweergave zo natuurgetrouw mogelijk gereproduceerd worden. Keer op keer. De volledige productlijn wordt met de hand gebouwd in de Verenigde Staten (Arizona) door een team van ambachtslieden en technici.

Verkooppunten van het merk dan-dagostino