Zowel zaterdag 9 als zondag 10 april zet Wide Screen Audio hun deuren open voor een wel erg leuk showroom event dat niet te missen zal zijn. De APEX-upgrade van de Vivaldi als Rossini zal in de ‘spotlight’ worden gezet. Ondanks het feit dat de toestellen van dCS al uitzonderlijk goed klinken op zich, tilt de upgrade beide modellen naar een nog hoger niveau. Aldus Wide Screen Audio. Het geluid heeft meer detail, diepere zwarten, een nóg grotere driedimensionale soundstage en dat zonder het natuurlijke geluid te verliezen. Wide Screen Audio heet jou alvast van harte welkom om zelf te komen luisteren. Benieuwd wat je mag verwachten?

Tijdens het dCS APEX Event bij Wide Screen Audio zal de Vivaldi APEX staan opgesteld in combinatie met de SabrinaX luidsprekers van Wilson Audio, Pass Labs XA100.8 eindversterker en Pass Labs XP22 voorversterker. Klinkt als muziek in de oren. Niet?

Verder kan een aanwezige genieten van de Rossini APEX, gecombineerd met de Boenicke W11+ speakers, Moon 860A v2 eindversterker en Moon 740P voorversterker. Als je dit alleen al leest dan weet je dat het absoluut de moeite waard zal zijn om zelf eens je oor te luister te leggen. Dit zijn de 2 setups die gebruikt zullen worden.

Eerder deze maand werd de dCS Ring DAC APEX geïntroduceerd. De nieuwe hardware is het resultaat van maanden intensief onderzoek én ontwikkeling. Overigens verbetert het de prestaties en muzikale expressie van de dCS Rossini en Vivaldi systemen. De nieuwe generatie van de Rossini DAC, Vivaldi DAC en Rossini CD Player zal vanaf nu standaard voorzien zijn van nieuwe Ring DAC APEX-hardware.

Bovendien kunnen ook bestaande Rossini en Vivaldi eigenaars hun toestellen upgraden met Ring DAC APEX-hardware. Vanaf begin mei zal de upgrade beschikbaar worden voor aankoop. Wat er concreet zou gebeuren indien je beslist om te upgraden? Het toestel in kwestie zal opgestuurd worden naar de leverancier en voorzien worden van nieuwe APEX-hardware. Inclusief een officieel APEX-label om aan te tonen dat het toestel geüpgraded werd. Benieuwd naar het introductiefilmpje van de dCS APEX? Je ontdekt het hieronder.

Zoals eerder al gemeld zal de APEX-upgrade van zowel de Vivaldi als de Rossini bij Wide Screen Audio staan opgesteld ter demonstratie. Via deze link kan je je inschrijven voor zaterdag 9 april (10u – 18u) of zondag 10 april (14u – 17u). Afspraak op de Zwijnaardsesteenweg 75 in Gent (9000).

Op zaterdag zijn er in totaal 3 sessies: om 11u, 14u en 16u. Op zondag zijn 2 sessies: om 14u en 15u30. Iedereen is welkom, inschrijven wordt wel aangeraden.

Verkooppunten van het merk dcs