Bang & Olufsen, het Deense audiobedrijf kondigde zopas hun nieuwste telg aan: de Beoplay HX. Samengevat in een muzikale notendop: een premium hoofdtelefoon van topkwaliteit. Deze gaat tot wel 35 uur lang mee, noise cancelling inclusief.

De Beoplay HX is een draadloze hoofdtelefoon van Bang & Olufsen. Voor de liefhebbers is deze nog steeds te gebruiken mét draad. Bekabeld muziekgenot? De Beoplay HX got it! Het geluid is naar eigen zeggen perfect zoals we dat ondertussen al gewend zijn van Bang & Olufsen. Door een 40 millimeter driver en baspoorten wordt er een optimale bas gegarandeerd. Het frequentiebereik loopt van 20 Hz tot 22 kHz. Vaak gesprekken voeren? De ingebouwde microfoon met beamforming technologie zorgt ervoor dat je perfect verstaanbaar bent en jij als eindgebruiker altijd en overal kan genieten van geweldige gespreksprestaties.Beoplay HX

Je zal ook zeker geen last ondervinden van vervelende ruis tijdens het luisteren. Dit door de adaptieve ruisonderdrukkingstechnologie van Bang & Olufsen. Daarnaast is de Beoplay HX voorzien van een app. Hierbij kan je kiezen uit verschillende geluidsprofielen. Alsmede zijn er voorinstellingen terug te vinden met betrekking tot de ruisonderdrukking.

In totaal zou je 35 uur muziekpret kunnen beleven met een volledig opgeladen Beoplay HX. De hoofdtelefoon opladen? Dat doe je in slechts drie uur. Daarnaast is het mogelijk om deze te verbinden met twee apparaten tegelijk. Handig toch?

Het is een luxueus ogende hoofdtelefoon die speciaal ontworpen is om de hele dag te dragen, comfort en gebruiksgemak stonden ongetwijfeld op nummer 1 tijdens de ontwerpfase. Dit komt vooral door het lichte gewicht van de Beoplay HX. De luxe van de hoofdtelefoon wordt onder andere aangetoond door het schuim dat gebruikt wordt in de oorkussens. Deze zijn speciaal ontwikkeld met een zacht lamsleer. De bovenste hoofdband daarentegen is gemaakt van rundleer. Om tot een afwisseling in design te komen, zijn de oorschelpen gemaakt van aluminium. Zo heeft de volledige koptelefoon niet een totale ‘matte look’.

Je vindt de Beoplay HX voor een adviesprijs van net geen 500 euro. In eerste instantie zal deze leverbaar worden in zwart-antraciet. Later zal er nog een zandkleurige en bruine uitvoering volgen. Meer over dit nieuwste paradepaardje te weten komen? De productpagina van Bang & Olufsen of onderstaande verteld je er alles over.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen