Geel, oranje en blauw. Dat zijn de drie gloednieuwe afwerkingen waarin de  HomePod mini speaker van Apple nu wordt gepresenteerd. Deze worden voorgesteld naast de traditionele kleuren als wit en ‘spacegrijs’. Klaar om aan elke ruimte je ‘eigen draai’ te geven dankzij dit levendige kleurenpallet van speakers?

Voor diegene onder jullie die minder bekend zijn met de HomePod mini, deze draagbare luidspreker is nog geen 8,5 cm hoog en biedt volgens Apple een fantastische muziekkwaliteit die gecombineerd wordt met de intelligentie van Siri en slimme mogelijkheden voor in huis. En dit alles met ingebouwde privacy en veiligheid.

Dit model werkt naadloos samen met producten en diensten van elektronicagigant Apple. De HomePod mini is naar eigen zeggen hun meest ultieme slimme speaker voor iedereen met een Apple device. Benieuwd naar hoe deze 3 nieuwe kleuren contrasteren?

Kleurrijk. Dat is wel het minste dat je kan zeggen na het bekijken van deze fraaie plaatjes. Met de nieuwe levendige kleuren past de HomePod mini op nog meer plekken in huis en geniet je van prachtig geluid, de kracht van Siri en veilige en eenvoudige toegang tot slimme accessoires in huis. En bij dit alles blijft je privacy vooropstaan. Aldus Bob Borchers, Vice President Worldwide Product Marketing bij Apple.

Lees ook


Apple TV 2021 reviewApple TV 2021: Review

 


 

“HomePod mini levert fantastisch geluid en is de ideale slimme speaker voor iedereen met een iPhone vanwege de toegang tot de Apple Music-bibliotheek met ruim 90 miljoen nummers en de diepliggende integratie met Apple devices.”

Naar verwachting zouden de nieuwe maar vooral kleurrijke exemplaren van de Home pod mini beschikbaar worden in de loop van de maand november. Nieuwsgierig naar alle verdere details? Je ontdekt er alles over op de productpagina van deze slimme speaker.

Verkooppunten van het merk apple