Yamaha, wie kent ze nu niet? Al decennia lang zijn ze een bekende speler in het hifi landschap. Met de mooiste producten op zowel vlak van stereo als home cinema. Naast natuurlijk hun gekende MusicCast streaming audio platform. Door de integratie van dit platform in hun fraaie belevingsproducten worden ze ook op dit ‘gebied’ meer en meer een speler van formaat. En dat laten ze zien én horen. Meer bepaald op zaterdag 13 en zondag 14 november in het Willem II stadion van Tilburg. Benieuwd waar Yamaha mee zal uitpakken op AudioShow iEar’ 2021?

Ook dit jaar zal Yamaha zich ongetwijfeld van hun beste kant laten zien op de show. Daar mag je absoluut niet aan twijfelen. Zeker als je kijkt naar de mooie producten die ze te berde zullen brengen. Op alle fronten waar het gerenommeerde bedrijf actief is, zullen ze de beste combinaties laten horen.

Lees ook


Yamaha NS-3000 ReviewYamaha NS-3000: Review

 


 

Zo zal je op hifi vlak kennis kunnen maken met de beste high-end audio componenten uit het fraaie portfolio van Yamaha. Filmliefhebbers worden door hen getrakteerd op de nieuwste A/V apparaten uit de AVENTAGE serie. Hieronder mag je rekenen op het spiksplinternieuwe topmodel: de RX-A8A in 7.2.4 Dolby Atmos/Auro 3D.

Naast een afspiegeling van Yamaha’s huidige portfolio, zullen ook de NS-3000 luidsprekers aangestuurd worden door de A-S3200. Eén van de paradepaardjes onder de geïntegreerde stereo versterkers.

Lees ook


Yamaha NS-3000 ReviewReview: Yamaha A-S3200

 


 

En natuurlijk, niet te missen: streaming audio. Yamaha is alweer heel wat jaren zeer succesvol met hun MusicCast streaming audio multiroom systeem en zal de laatste modellen gaan demonstreren waarbij uiteraard de nodige uitleg niet zal ontbreken over de toepassing van het systeem.

Kort samengevat: zowel als muziek- en/of filmliefhebber kan jij ‘struinen naar hartenlust’ in hun ruimte op de eerste verdieping. Kom hier gerust eens een glimp van opvangen tijdens AudioShow iEar’ 2021 in ruimte N3. De kans dat het zou tegenvallen is, volgens ons, erg klein. Zeker als je onze review van de Yamaha NS-3000 en Yamaha A-S3200 even naleest.

Verkooppunten van het merk yamaha