De Majik streamers van het gekende audiomerk Linn maken al sinds 2009 deel uit van hun uitgebreide portfolio. De fabrikant liet vol trots weten dat ze hun bestverkopende streamer, a.k.a. dé befaamde klassieker, terug opnieuw heruitgevonden hebben. Ze beloven alvast een ​​verbluffende look, nieuwe functionaliteiten maar het belangrijkste van alles: indrukwekkende prestaties verpakt in een mooi design.

“Now, with the brand new, next generation Majik DSM, we have the perfect one box solution to outperform the competition and offer the ideal first step into authentic hi-fi. It remains a powerful combination of network music player, pre-amp and power amp in a single enclosure, and this update gives it a unique combination of connectivity features to transform the sound from every source.”

Met hun meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van netwerkmuziekspelers kennen ze de producten ondertussen van binnen en van buiten. Daardoor weten ze ook perfect waar ze mee bezig zijn en hoe er nog verbeteringen aangebracht kunnen worden om de prestaties te verbeteren. Hieronder sommen we voor jullie de belangrijkste nieuwigheden op.

  • De DAC-architectuur is gebaseerd op de ontwikkeling van Linn’s toonaangevende Katalyst-technologie. Daardoor kan kan er een verbeterde upsampling gegarandeerd worden in combinatie met een enorm lage jitterklok voor een grotere nauwkeurigheid.
  • De ontwerpers hebben ervoor gezorgd dat alle muzikale details mooi tot zijn recht komen dankzij de klasse D-vermogensversterker. Met als gevolg: een efficiëntere signaalconversie.
  • Als laatste is er dan nog de digitale volumeregeling, deze zorgt samen met de verbeterde versterker er voor dat er komaf wordt gemaakt met ruis en vervorming.

Flexibiliteit alom dankzij de uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden. Met de Majik DSM kan je bijna elke bron aansluiten, gaande van tv’s tot draaitafels. De streamer bevat zowel analoge, digitale als draadloze mogelijkheden. Perfect dus om jouw entertainment ervaring onvergetelijk te maken.

In het persbericht belooft audiomerk Linn met de komst van de Majik DSM een streamer die er net zo goed uitziet als dat hij ook effectief klinkt. Op het apparaat zijn er in totaal zes fysieke knoppen aanwezig die je zelf, naargelang je eigen wensen, kan programmeren.

“Recent years have seen the rapid expansion of Linn’s product portfolio, both in terms of category and technology, creating exceptional new products that have enabled more and more people to bring Linn quality sound into their lives.”

Het eerste en meest volledige audiofiele systeem, zo vatten ze graag hun nieuwste streamer samen in een notendop. Het is leverbaar voor een adviesprijs van 2.950 euro exclusief BTW en je hebt de keuze uit een zwarte of zilveren afwerking.

Wil je graag meer weten over dit gloednieuwe apparaat? Je komt er alles over te weten via de website van Linn.

Verkooppunten van het merk linn