Vincent, het Duitse audiobedrijf, heeft zijn vlaggenschip voorversterker opgewaardeerd. De nieuwe SA-T7MK heeft niet alleen een fris en nieuw jasje gekregen, maar is ook uitgerust met de nieuwste technologieën. De toevoeging van een bluetooth-connectiviteit is een trend die steeds meer te zien is bij versterkers.

Maar dat is nog niet alles want de Vincent SA-T7MK buizenvoorversterker maakt ook gebruik van het BestPentode circuit. Hierdoor wordt de ruis, die typisch is voor pentodebuizen, tot een minimum beperkt. Hierdoor kan de buis zijn volledige potentieel ontvouwen. En als ‘kers op de taart’ is er gebruik gemaakt van NOS (New Old Stock) buizen waarvan het oorspronkelijke doel was de versterking van hoogfrequente signalen in 24/7 te gebruik voor telecommunicatie.

De ST-T7MK is voorzien van analoge en digitale ingangen. De bluetooth integratie niet te vergeten. Met andere woorden: hij is klaar voor alle soorten bronnen. En om alles nog eenvoudiger te maken, is er ook een universele afstandsbediening aanwezig die overigens erg compact is.

Een belangstellende heeft de keuze tussen twee uitvoeringen waaronder zwart en zilver. We weten nog niet wanneer de eerste leveringen in de Benelux gepland staan. Ter informatie: op Duitstalige websites zagen we een prijs van net geen 3.100 euro. Als je het ons vraagt: een kleine prijs voor een toch wel grote upgrade

Verkooppunten van het merk vincent