Concepts is een bekend begrip in de wereld van speciaalzaken op het gebied van audio, video en automatisering. Ze zijn al 35 jaar jouw specialist in onder andere. hifi, multiroom, home cinema, beeld en domotica. Je kan dit alles beleven te Zottegem (Wolvenstraat 2 – 9620 Zottegem, België). Zoals blijkt uit hun slogan ‘watch, listen & enjoy’ staat de passie voor TV én geluid centraal.

Zaakvoerder Jo is opgegroeid in de zaak van zijn vader. Sinds zijn kinderjaren was hij al gepassioneerd bezig met beeld en geluid. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat hij voor de bacheloropleiding Elektronica en TV-technieken koos. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën in de audiovisuele wereld volgt hij regelmatig opleidingen. Ook de gespecialiseerde beurzen in binnen- en buitenland worden afgeschuimd. Het ultieme doel? De beste producten aanbieden binnen in ieders budget.

Naast beeld en geluid wordt er ook een belangrijke klemtoon gelegd op automatisatie. Met andere woorden: de integratie van audio en video in één geheel, vaak ook nog eens gecombineerd met domotica. Stel je eens voor hoe handig het zou zijn om bijvoorbeeld met één druk op de knop zowel verlichting, als televisie in te schakelen, de thermostaat van jouw verwarming te bedienen én tegelijkertijd jouw screens aan te sturen.

Laat het nu net dat zijn waar Concepts ook op inzet: comfort met een eenvoudige bediening zodat het leven van jou en je gezin nog aangenamer wordt. Om dit in de kijker te zetten, heeft Concepts een unieke demowoning ter beschikking in De Haan. In dit huis wordt alles gecombineerd: audio, video, domotica, verlichting, netwerk, verwarming, airco, deurbel én camerabewaking. Met andere woorden: een totale integratie. Je bedient alels bovendien met slechts één afstandsbediening. Zeer handig!

Ben je nieuwsgierig wat deze demowoning in De Haan allemaal te bieden heeft? Kijk dan zeker naar onderstaande video. Hierin vertelt Jo op een gepassioneerde manier hoe deze demowoning is opgevat. Benieuwd?

Na het bekijken van dit filmpje is het wellicht duidelijk: Jo van Concepts is zeer ver gegaan op vlak van de integratie wat betreft beeld en geluid. Deze demowoning fungeert als een verlengstuk van de winkel. In de Concepts-showroom te Zottegem kan je de afzonderlijke producten ervaren. Als je een stapje verder wilt gaan en dus beeld, geluid en automatisatie combineren in één geheel, dan is er de demowoning waarin je alles geïntegreerd kan ervaren als consument.

Ben je nieuwsgierig wat Concepts kan betekenen voor de integratie van AV-apparatuur in jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Neem dan zeker contact op. Liefst in een zo vroeg mogelijk stadium, zodat al jouw wensen op vlak van beeld en geluid ingewilligd kunnen worden. Concepts is bereikbaar via mail (info@concepts.be) of via het volgende nummer: +32 9 360 55 22. Wat ons betreft: zeker een aanrader!

Verkooppunten van het merk kef