Op vrijdag 10 februari en zaterdag 11 februari 2023 organiseert Audio TV Centrum een erg interessant Marantz event. Het biedt je als audio-liefhebber een geweldige gelegenheid om de nieuwste producten van het iconische merk te aanschouwen. Niet alleen met je oren maar ook met je ogen. Marantz begon zo’n 70 jaar geleden in New York en sindsdien heeft het bedrijf een rijke geschiedenis als het aankomt op innovatie en de productie van hoogwaardige belevingstoestellen die jij in huis kan halen. Tijdens het evenement worden Europese primeurs getoond zoals de nieuwe AV-serie van Marantz. 

Audio TV Centrum beschikt over de allereerste exemplaren van de nieuwe AV line-up die bestaat uit de Marantz AV 10 referentie 15.4.2-kanaals AV voorversterker/processor en het topmodel 16-kanaals eindversterker: de Marantz AMP 10. Bezoekers worden in de gelegenheid gesteld om deze producten te horen in de ‘Ultimate Cinema’ ruimte van de AV-winkel, gelegen in Eindhoven. Dit wordt alvast gecombineerd met een bijzondere luidsprekercombinatie. Er zal ook een extra noviteit van Marantz te horen zijn namelijk de Marantz Cinema 40 versterker.

“Wij prijzen ons gelukkig met een aantal iconische merken in het pakket. Marantz is ook zo’n merk!”

Aldus het team van Audio TV Centrum Eindhoven. Tegenwoordig past Marantz, net zoals een groot aantal andere fraaie merken (zoals Bowers & Wilkins, Denon, HEOS, Rotel, …), binnen het portfolio van Sound United. Dit speciale Marantz event wordt georganiseerd in samenwerking met importeur Sound United. Je bent van harte welkom op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023.

Lees ook


Review Marantz SR7015Review: Marantz SR7015

 


 

Het event zal ook een aantal bijzondere ‘vintage’ modellen van Marantz tonen. Deze staan synoniem voor de rijke geschiedenis van het merk. Beslis je om ‘af te zakken’ naar de Geldropseweg 105 in Eindhoven (5611 SE)? Dan profiteer je van doorlopende demonstraties in 3 stereo-opstellingen en 2 hometheater ruimtes. Op die manier krijg je als bezoeker een goed beeld van de prestaties die Marantz producten kunnen neerzetten.

Er is tevens een TED talk & productiedemo gepland die wordt gegeven door Ronald Dijkstra, de Nederlandse brand ambassador. Door het team van Audio TV Centrum wordt hij omschreven als de man met de radiostem en een ’truckload’ aan kennis. De heer Dijkstra gaat de nieuwste producten demonstreren. Deelnemers krijgen de kans om vragen te stellen en meer te leren over de producten van Marantz. De TED talk & productiedemo’s zijn gepland op vrijdag 10 februari om 19 uur en zaterdag 11 februari om 11 uur, 13 uur en 15 uur. Inschrijven kan via deze link.

Lees ook


DALI KORE Audio TV CentrumVideo: op bezoek bij Audio TV Centrum Eindhoven voor de DALI KORE’s

 


 

Het Marantz event opent de deuren op vrijdag 10 februari van 9 uur tot 21 uur. Zaterdag 11 februari kan je binnenlopen tussen 9 uur en 17 uur. Iedereen die geïnteresseerd is in audio-apparatuur van hoge kwaliteit, is van harte welkom. Dit is een unieke kans om de nieuwste producten van Marantz aan het werk te horen én om meer te leren over het merk. Niet te missen!

Verkooppunten van het merk marantz