Het iconische en toonaangevende Franse audiobedrijf Elipson is nu een gecertificeerde partner van Audirvāna. Het is geen verrassing dat deze twee merken samenwerken. Waarom? Ze hebben hetzelfde doel: een hoogwaardige audiokwaliteit nog toegankelijker maken. Een naadloze integratie? Daar mag je op rekenen als consument.

Elipson AudirvānaEen optimale audio- en gebruikservaring? Absoluut. Wanneer je al in het bezit bent van een product uit de Elipson Xi-reeks of er een aanschaft, dan kan je profiteren van een speciale aanbieding. Je wordt in de mogelijkheid gesteld om Audirvāna Studio gratis uit te proberen. Dat kan gedurende 90 dagen. Dankzij Audirvāna Studio geniet je van al jouw gestreamde en lokale muziek in de best mogelijke geluidskwaliteit.

Maar wat houdt ‘Plays with Audirvāna’ nu precies in? Dit label omhelst de samenwerking met fabrikanten zodanig jij als luisteraar kan genieten van een optimale luisterervaring tussen enerzijds jouw favoriete software-speler en anderzijds je hardware. Van zodra de audioproducten van een auiodiomerk deze certificering ontvangen, zijn ze getest. Een naadloze integratie tussen soft- en hardware? Zeker en vast. Qua apparaten kan het heel breed gaan: van DACs tot geïntegreerde units, van netwerkspelers tot actieve luidsprekers, …

“As an iconic and pioneering brand in French audio, Elipson is partnering with Audirvāna to offer seamless interaction between our respective products.”

De bundeling van de krachten Elipson en Audirvāna kunnen we alleen maar toejuichen. Maar hoe kan je deze Audirvāna-voucher nu precies bemachtigen voor een gratis probeerversie van 90 dagen? Neem contact op met support van Elipson. Ready to ‘play with Audirvāna‘?

Verkooppunten van het merk elipson