TP Vision heeft een gloednieuw premium draadloos audioplatform dat geschikt is voor Philips tv- en audioproducten. Met de komst van Philips TV & Sound Wireless Home willen ze jullie als fervente muziekfanaten laten genieten van hoogwaardige audio vanaf je tv of mobiele apparaat die gestreamd kan worden naar multi-room speakers op een zeer eenvoudige manier. Het draadloze audioplatform bestaat momenteel uit twee hoogwaardige draadloze luidsprekers en vijf verschillende soundbars.

Philips TV & Sound Wireless Home

De Philips W6205 en W6505

Respectievelijk een verticaal-georiënteerde en grotere horizontaal-georiënteerde audiospeaker. Naar eigen zeggen bieden beide producten het beste van European Design, waarbij het hoofdgedeelte is omwikkeld met een stijlvolle, donkergrijze akoestische stof en de bovenkant van de speaker gemaakt is van ultradun, minimalistisch metaal. Aldus TP Vision.

De W6205 heeft een 1 inch soft dome tweeter en een 3,5 inch woofer aan boord. Deze worden ondersteund door twee passieve basradiatoren die voorzien van het unieke en gepatenteerde wOOx multi-suspension driversysteem van Philips. Hiermee worden er stevige bassen beloofd dankzij het indrukwekkende vermogen van 40W. De W6205 staat garant voor heldere, gedetailleerde hoge tonen en diepe, nauwkeurige bassen.

Als tweede in de line-up is er de grotere W6505. Deze biedt volgens de fabrikant kamervullende prestaties aan dankzij de opname van twee 1’’ soft dome tweeters plus twee 3,5’’ woofers en twee wOOx-geactiveerde passieve basradiatoren. In contrast met zijn kleinere broer is deze voorzien van een genereuze 80W-versterker.

Naast uiteraard de ingebouwde DTS Play-Fi, zijn er verder nog handige draadloze verbindingsmogelijkheden voorzien die het jou als eindgebruiker nog gemakkelijker moeten maken. Bluetooth, Google Chromecast, Apple Airplay 2, … Het zit er allemaal in!

Om het plaatje compleet te maken hebben de ontwerpers gekozen om in beide speakers LED-verlichting te voorzien die aangesloten kan worden op het welbekende Ambilight-systeem van Philips. Hiermee wordt het nu mogelijk gemaakt om de W6205 en W6505 te synchroniseren met je Philips-tv. Zo wordt je helemaal ondergedompeld in een totaalervaring waarbij er een unieke combinatie wordt gemaakt tussen beeld, geluid en ‘verlichting’.

Vijf nieuwe soundbars

Als dat nog niet genoeg is dan kan je jouw systeem nog verder uitbreiden met een nieuwe soundbar uit de high-end 8000-reeks. Er worden in totaal vijf nieuwe modellen gelanceerd die compatibel zijn met het Philips Wireless Home System. De collectie varieert van een enkele B8205-soundbar met geïntegreerd 2.1-kanaal en 120W, naar de B8906-speaker met 3.1.2-kanaal, Dolby Atmos Elevation drivers, 360W aan vermogen en draadloze sub- en e-arc-connectiviteit.

Het is nog even wachten op de Philips W6205 en W6505, want ze worden verwacht in de loop van de maand oktober. De Philips W6205 haal je al in huis vanaf 199,99 euro en zijn grotere broer, de W6505, voor 299,99 euro.

Voor meer informatie, breng zeker eens een bezoekje aan de website van TP Vision.

Verkooppunten van het merk philips