Bang & Olufsen laat een frisse wind waaien doorheen het kleurenpalet van hun befaamde Beosound A1 en Beoplay E8 Sport. Voor de nieuwsgierigen onder jullie die alvast niet meer kunnen wachten: Anthracite Oxygen. Dat is de gloednieuwe afwerking waarin deze modellen uit de B&O’s sportcollectie leverbaar zullen worden.

Met zuurstofblauw worden de belangrijkste ontwerpdetails extra geaccentueerd om een contrast te geven met de zwarte antracietkleur. Dit zorgt voor een verfijnde afwerking tijdens het sporten.

Bang & Olufsen Beosound A1

De bekroonde draagbare bluetooth-speaker van de tweede generatie is IP-67-gecertificeerd, wat betekent dat ie stof –en waterdicht is. De Beosound A1 biedt tot 18 uur muziekgenot en biedt 360-graden omnidirectioneel geluid, Alexa ingebouwd en een reeks van drie microfoons voor een geweldige geluidservaring.

Met de toevoeging van het lintje wordt er je de mogelijkheid geboden om de A1 op te hangen terwijl je aan het trainen bent of om hem naast je neer te leggen tijdens een yogasessie. Handig toch?

Benieuwd naar onze review over dit belevingsvolle apparaat? Je ontdekt ‘m hier.

Lees ook


Bang & Olufsen Beosound A1: ReviewBang & Olufsen Beosound A1 Review

 


 

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Ook beschikbaar in Anthracite Oxygen: de Beoplay E8. Deze set sportoortelefoons onderscheidt zich doordat hij audio en design van wereldklasse combineert. Deze kan eenvoudig opgeborgen worden in een draadloze oplaadcase. Aldus Bang & Olufsen. Prestatiegerichte materialen uit het sportuniversum, zoals rubber en getextureerde silicone, worden gecombineerd met zuurstofblauwe aluminiumdetails om precisie en elegantie toe te voegen.

Deze in-ears zijn volledig bestand tegen water zodat jij je uitsluitend kan focussen op jouw training. Uiteraard dankzij de IP57-certificatie. De batterijprestaties van de Beoplay E8 Sport gaan alvast de hele dag door zodat de speeltijd van de oortelefoon langer meegaat dan je sessie.

De batterij gaat tot zeven uur mee per oplaadbeurt, terwijl de slanke behuizing met siliconecoating drie extra oplaadbeurten biedt, wat een totale speeltijd van 30 uur oplevert. Bluetooth 5.1-, AAC- en aptX-codecs zorgen voor de perfecte connectiviteit en geluidsweergave op alles iOS- en Android-apparaten.

De Beosound A1 2nd Gen en Beoplay E8 Sport zijn beschikbaar in de Bang & Olufsen winkels en online vanaf 3 juni. Verpakt in een prachtig ontworpen Anthracite Oxygen afwerking voor een verkoopprijs van respectievelijk 250 en 350 euro. Klaar om deze exemplaren zelf te gaan ontdekken?

Verkooppunten van het merk bang-olufsen