Op de nieuwspagina van hun website heeft Furutech het wereldkundig gemaakt: de CF-102 NCF ‘top-of-the-line’ RCA-connector is een feit. Dit is naar eigen zeggen hun eerste ‘signaal connector’ die voorzien is van een zogenaamde ‘Nano Crystal Formula’. Ook wel afgekort als NCF. Hierbij staat kwaliteit centraal. Klinkt uiteraard allemaal heel mooi maar wat houdt dit nu precies in?

Wel, dit materiaal is het resultaat van Furutech’s jarenlange (30+) inspanning om zowel elektrische als mechanische resonantie in hoogwaardige audio- en videotoepassingen tot een minimum te beperken.

“Offering a dramatic reduction in noise, improved imaging, and focus, and improved soundstaging, the CF-102 NCF will take your listening enjoyment to the next level.”

En met de komst van hun CF-102 NCF maken ze dat helemaal waar. Furutech garandeert een aanzienlijke ruis vermindering, een verbeterde beeldvorming en focus. Een grotere soundstage incluis. Jouw voordeel? Heel eenvoudig: jouw luistergenot zal naar een hoger niveau gebracht worden. Als dat niet leuk is?

Ze hebben deze connector ondertussen geïntegreerd in hun LineFlux NCF kabel die ook profiteert van een verbeterd kabeldesign. Benieuwd naar meer? Je leest er hier alles over.

Verkooppunten van het merk furutech