Het heeft even geduurd maar daar is ie dan: de nieuwe Elac website is live! Dat liet Servi-Q ons weten. Importeur en distributeur van audio-merken zoals onder meer Advance Acoustic, CocktailAudio en uiteraard hoe kan het ook anders: ELAC voor zowel de Nederlandse- als Belgische markt.

Zo wordt er bijvoorbeeld op de home pagina uitgepakt met de Concentro S 507 vloerstaande luidspreker. Naar eigen zeggen wordt dit model zelfs omschreven als high-end luidsprekertechnologie verpakt in een uiterst elegant design op hoge hakken. Als het ware een perfecte symbiose tussen stijl en functie met een knipoog naar de ELAC VELA-serie en de grote Concentro modellen. Aldus ELAC.

Servi Q Elac

Hoe verder je naar beneden blijft scrollen op de desbetreffende productpagina (in dit geval, de Concentro S 507 vloerstaander), hoe meer leuks je blijft ontdekken over deze vloerstaande speaker. Met als kers op de taart bijna helemaal onderaan: kwaliteitsvolle reviews van gerenommeerde AV-magazines wereldwijd. Handig toch?

Lees ook


Productserie Concentro wordt uitgebreid door ELAC met de S 507ELAN S 507

 


 

Ben je nieuwsgierig en wil je graag het volledige portfolio gaan ontdekken? Dan kan je best eens surfen naar de nagelnieuwe website van ELAC om kennis te maken met hun leuke en sfeervolle belevingsproducten.

Verkooppunten van het merk elac