Bang & Olufsen kondigt aan dat Miklu Silvanto het team vol trots zal bijtreden. Miklu is aangesteld als Senior Vice President en Chief Design Officer bij het gerenommeerde audiobedrijf. Hij wordt lid van het wereldwijde leiderschapsteam en rapporteert aan CEO Kristian Teär.

“He shares our values, commitment to innovation and our ambition to create products that our customers fall in love with.”

Miklu Silvanto heeft een uitgebreide ervaring in technologie en industrieel ontwerp. Miklu Silvanto werkte bijna een decennium in het ontwerpteam van Apple. Daar hielp hij bij het maken van heel wat iconische consumentenproducten. Meest recent werkte hij nog voor Gemic en AirBnB.

Bang & Olufsen Miklu Silvanto

Bij Bang & Olufsen zal Miklu Silvanto verantwoordelijk worden voor het aansturen van een ontwerpteam en creëren van de volgende generatie iconische Bang & Olufsen-producten. CEO Kristian Teär is dan ook enorm verheugd om Miklu Silvanto mee ‘aan boord’ te hebben.

Miklu Silvanto is een rasechte Fin en houdt zich aan dezelfde Scandinavische ontwerptraditie als Bang & Olufsen. Van jongs af is hij is altijd gefascineerd geweest door de producten van het bedrijf.

Lees ook


Een krachtige en draagbare luidspreker van Bang & Olufsen?

 


 

Miklu Silvanto is ondertussen al toegetreden en werkt vanuit de kantoren in Kopenhagen, Denemarken. Wij wensen hem alvast veel succes, benieuwd naar wat de eerstvolgende belevingsproducten zullen zijn die op de (audio)markt verschijnen.

Wil jij daar niks van missen? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen