In tijden van Covid-19 zijn virtuele concerten gelukkig niet de enige manier om een ​​live optreden écht te beleven. Ook de gekende streamingdienst is daarvan op de hoogte. Nu lanceren ze een handige 360 Sessions-playlist zodat jouw geliefkoosde muziek volledig tot leven wordt gebracht in Sony’s 360 Reality Audio.

De 360 Reality Audio van Sony werd eerder al geïntroduceerd in 2019 en maakt het voor artiesten en makers mogelijk om muziek zo natuurgetrouw ten gehore te brengen. Hoe dat wordt gedaan? Door geluidsbronnen zoals zang, geluideffecten en instrumenten duidelijk in kaart te brengen in een 3D-omgeving.

Deezer 360 Sessions

Dua Lipa, Anne-Marie, Circa Waves, … het zijn maar enkele artiesten die de ‘muzikale revue’ passeren in deze exclusieve Sessions-afspeellijst die enkel toegankelijk is voor Deezer-abonnees.

“We wanted to capture the magic and mood of a live performance with Deezer Sessions. Each act brings our fans up close and personal to their favorite artists.”

Vooral om de integriteit en het bijzondere karakter van elke opname te behouden, komt Deezer op de proppen met hun ‘360 Sessions’. Luistergenot verzekerd dankzij de 360 Reality Audio. Zo kan jij als fervent muziekliefhebber, audiofiel, … genieten van een ‘omnidirectionele soundscape’ waarbij het net lijkt alsof je midden in een concert zit. Aldus Jerome Coïc, Deezer’s Senior Special Operations & Partnerships Manager.

Lees ook


Deezer Country SelectorDeezer voegt ‘Country Selector’ toe

 


 

Je kan genieten van ‘360 Sessions’ met een normale hoofdtelefoon zonder dat er speciale hardware voor nodig is. Je hebt enkel en alleen een abonnement op Deezer HiFi nodig.

Benieuwd naar welke muziek er zoal geselecteerd is voor de Deezer sessions 360-playlist? Breng dan zeker eens een bezoekje aan deze pagina.

Verkooppunten van het merk deezer