Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei organiseert D&M beeld- en klankstudio een leuk hifi evenement. Tijdens dit event zal voornamelijk het nieuwe merk PrimaLuna in het ‘zonnetje’ worden gezet, voornamelijk gekend van hun buizenversterkers. Maar dat is niet alles wat je mag verwachten want er zijn nog een aantal nieuwigheden die ‘uitgestald’ zullen worden. Benieuwd?

Als blikvanger wordt er vooral uitgepakt met de PrimaLuna EVO 100, EVO 200, EVO 300 en EVO 400 Integrated die D&M in demo heeft staan. De ‘rode draad’ doorheen deze buizenversterkers? Ze zijn allemaal zeer eenvoudig in gebruik dankzij het auto-bias systeem. Overigens bieden ze een goede verhouding wat betreft prijs/kwaliteit.

Voorts zijn er verschillende nieuwigheden waarop een belangstellende mag rekenen. Hieronder een korte opsomming van producten die je zal kunnen bewonderen:

Deze producten voor de hifi liefhebber zullen toegelicht worden in een sfeervol kader waarbij een gemoedelijke sfeer heerst. D&M voorziet een hapje en drankje. Er wordt gevraagd om je op voorhand in te schrijven via een formulier zodanig dat D&M beeld- en klankstudio weet hoeveel muziekliefhebbers ze mogen verwelkomen. Aanmelden kan via deze link. Je hebt de keuze uit onderstaande ‘tijdslots’:

  • Vrijdag 20 mei: tussen 13u30 en 16u30, tussen 16u30 en 18u30
  • Zaterdag 21 mei: tussen 10u en 12u30, tussen 12u30 en 17u

Plaats van afspraak is in de Beverestraat 4c te Oudenaarde (9700).

Verkooppunten van het merk prima-luna