Spits je oren én ogen al maar want op donderdag 2 en vrijdag 3 juni kan jij terecht bij Poulissen Audio Video Center in Roermond voor de KEF luisterdagen. Zoals de ‘naam’ al doet vermoeden zal de bekende luidsprekerfabrikant centraal staan, meer bepaald hun twee vernieuwde luidsprekerseries die eerder werden voorgesteld aan het grote publiek. Tot grote vreugde van mening muziekliefhebbers, audiofielen, …

Ondertussen is het geen geheim meer: de KEF Blade Meta Series is nu toe aan hun volgende generatie. De line-up wordt versterkt met maar liefst twee modellen waaronder de KEF Blade One Meta en Blade Two Meta. Beide exemplaren vervangen hun ‘voorlopers’ uit 2011. Meer daarover lees je in dit bericht.

Lees ook


KEF iEar'KEF onthult twee nieuwe speakers mét Metamaterial Absorption Technology (MAT™)

 


 

KEF-specialist Joost Van den Bosch zal op donderdag 2 én vrijdag 3 juni aanwezig zijn bij Poulissen om diverse demonstraties te verzorgen met de KEF Blade Series en KEF Reference Series. Wil jij dit niet missen? Schrijf je dan zeker in voor een luistersessie door een e-mail te sturen naar info@poulissen.nl. Vermeld zeker jouw naam, aantal personen en op welke dag je erbij wil zijn. Hetzij donderdag of vrijdag. Laat ook zeker jouw voorkeur weten wat betreft het tijdstip. Poulissen zal vervolgens contact nemen voor het reserveren van een plaats.

Je hebt de keuze uit volgende mogelijkheden voor het bijwonen van een luistersessie:

  • donderdag 2 juni: om 15u of 19u
  • vrijdag 3 juni: om 11u, 14u of 16u

Wil jij liever een luisterafspraak maken om alleen de nieuwe luidsprekers te ervaren? Ook dat kan uiteraard. Neem contact met Poulissen door een e-mail te sturen naar info@poulissen.nl of bel naar +31(0)475-335716. Het team van Poulissen reserveert graag een KEF-luisterruimte en ontvangt je met veel plezier. Je bent van harte welkom! Klaar voor een bezoekje aan het pittoreske Roermond? Spring dan zeker eens binnen bij Poulissen.

Naast deze ‘muzikaliteit ten top’ zal er uiteraard de nodige aandacht geschonken worden aan een speaker die KEF zéér binnenkort zal onthullen. Stay tuned!

Verkooppunten van het merk kef