Gisteren lanceerde Jack Waayen, gelegen in Stein, een wel zeer opmerkelijke video waarin ze op een leuke manier laten zien waar zij iedere dag vol passie mee bezig zijn en dat is namelijk alles rond beeld en geluid. Gaande van de mooie producten die ze hebben tot de specialisatie en integratie ervan bij de mensen thuis. 

Door hun jarenlange ervaring is Jack Waayen uitgegroeid tot specialist op het gebied van beeld en geluid. Zo hebben ze ondertussen al talloze klanten tevreden gemaakt met een hoogwaardig audio of beeld systeem.

En ook dat is heel duidelijk te zien in deze eerste aflevering waar ze o.a. een volledig systeem gaan plaatsen bij een klant, als het ware een complete home cinema set met alles erop en eraan.

Zo beschikte de klant in kwestie eerder al over een Loewe televisie en een Bose systeem maar ze vroegen zich af of de beeld- en geluidskwaliteit niet nog verder verbeterd kon worden. Het team van Jack Waayen ging aan de slag en kwam samen met hen tot een oplossing die volledig voldoet aan de wensen en noden van het gezin. Benieuwd naar het resultaat? Dat ontdek je in deze allereerste aflevering die gisteren in première in ging.

Daarnaast mag je je ook alvast verwachten aan enkele handige tips en tricks op vlak van tv en audio.

Wil jij graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe afleveringen? Abonneer je dan zeker op het YouTube-kanaal van Jack Waayen en mis geen enkele video.

Verkooppunten van het merk philips