Alle liefhebbers van hifi-apparatuur zijn welkom bij de Audio Show Alkmaar. Deze speciale jubileum-editie, dit is namelijk het tiende jaar dat ze dit organiseren, wordt in het AZ-voetbalstadion gehouden.
Op 3 en 4 maart 2018 zal dit evenement doorgaan. De locatie van het evenement, het AZ-voetbalstadion, heeft fameuze verbeteringen aangebracht zodat optimaal genoten kan worden van al het geluid: de stroomvoorziening moet voor audio moet natuurlijk goed en schoon zijn en de laatste jaren is dat beter en beter geworden. Ook de omgeving is een pluspunt: een mooie audioshow heeft nood aan een goede atmosfeer, en dat is net wat dit stadion kan bieden. Ook de organisatie heeft er voor gezorgd dat de high-end merken aanwezig zullen zijn zodat het zeker de moeite waard is om langs te komen.
Wat kunnen de mensen nu zoal verwachten? Bowers & Wilkins zullen voor het eerst aanwezig zijn, en ook de apparatuur van Mark Levinson en McIntosh zullen te bezichtigen en te beluisteren zijn. Luidsprekers, streaming en stroomverzorging hebben een enorme sprong voorwaarts genomen en daar zullen de bezoekers dan ook genoeg van te zien krijgen.

Verkooppunten van het merk mcintosh