Op vakantie in het buitenland live willen genieten van je favoriete programma’s via Yelo Play van Telenet maar geen WiFi in de buurt hebben?
Dat was een probleem waar vrij veel mensen op botsten. Maar er is verandering op komst: Telenet heeft bekend gemaakt dat mensen die via Yelo Play televisie willen kijken vanaf 1 april dit in het buitenland kunnen doen via 3G of 4G. Via 3G of 4G kijken kon nu ook al, maar enkel in België. Nu heeft Telenet besloten dit mogelijk te maken binnen de hele Europese Unie.
Telenet wil wel voorkomen dat de hele internetbundel opgebruikt wordt terwijl dit niet de bedoeling was. Daarom sturen ze een melding wanneer Yelo Play voor het eerst wordt geopend via 3G of 4G. Mensen die enkel via WiFi willen blijven verder kijken, kunnen dan ook heel gemakkelijk live tv kijken via 3G of 4G uitschakelen.
Bijna alles wat in het basis tv-pakket zit kan bekeken worden via 3G of 4G. Enkele films en series van BBC en Fox, twee buitenlandse omroepen, en ingestelde opnames zijn alleen te bekijken via een eigen internetverbinding.

Verkooppunten van het merk telenet