De Franse bouwer van luidsprekers, Epsilon, kondigt de W35 aan. Het is een luidspreker in de vorm van een bol. Je kan op de Epsilon W35 je favoriete muziek streamen, en als je er zelfs meerdere in huis haalt kan je zorgen voor een multiroomsysteem. Op die manier heb je in alle ruimtes in je huis dezelfde muziek. 

Het Frans gevestigde bedrijf heeft voor de Epsilon W35 gekozen voor een bolvormig design. Met een vermogen van 350 Watt kan de luidspreker echt een stereogeluid neerzetten. Dankzij de de draadloze verbindingsmogelijkheden heb je onmiddellijke toegang tot een brede bibliotheek aan muziekstukken.

EPSILON W35

Alles kan je bedienen vanaf je smartphone of tablet via de Elipson-app. Via de app krijg je toegang tot verschillende streaming kanalen zoals Spotify, Deezer, Tidal en Qobuz. Je kan je device ook verbinden dankzij bluetooth.

De bolvormige luidspreker heeft 4 drivers, telkens 2 per kanaal. Ze zijn telkens aan beide zijden van de luidspreker geplaatst. De middentoners die gebruikt zijn hebben elk een diameter van maarliefst 16,5 centimeter, de tweeters zijn 2,5 centimeter groot.

Er zijn ook verschillende accesoires beschikbaar voor de W35 waaronder een driepootstatief (afwerking in donker of licht hout), een beugel voor aan de muur in de vorm van een L, een beugel voor aan het plafond en een standaard gemaakt van aluminium.

EPSILON W35

Ben je dus van plan een luidspreker te kopen die mooi in je ruimte integreert, dan is de Epsilon W35 misschien iets voor jou.

Verkooppunten van het merk elipson