Muziekliefhebbers kijken dit weekend reikhalzend uit naar Audioshow iEar’ 2019. Ook de Nederlandse importeur van consumentenelectronica-producten en accessoires Havoned zal te bewonderen zijn. Er zullen vooral introducties zijn van nieuwe producten en demonstraties van onder andere merken zoals Vogel’s en Sonoro.

Ze zijn nieuw op de audioshow en zullen daar apparaten van Vogel’s en Sonoro centraal stellen. Je kan ze vinden op de 2de verdieping in het gebied van de TV’s. Zoek je bijvoorbeeld een wandbeugel voor je nieuwe OLED-televisie op te hangen? Met een beugel van Vogel’s kom je er misschien wel uit. Op de stand van Havoned zullen ze ook demonstreren dat een tv muurbeugel een belangrijke keuze is.

Havoned Audioshow iEar 2019Daarnaast zullen ze ook het merk Sonoro representeren. Sonoro is een Duitse fabrikant van kwaliteitradio’s. Volgens het audiomerk moet de radio niet enkel muziek kunnen afspelen, maar de radio moet ook elke ruimte kunnen vullen met muziek.

Havoned Audioshow iEar 2019

Audioshow iEar’ 2019 is een muziekbeurs voor liefhebbers van muziek & film, beeld & geluid, audio- & video apparatuur. Havoned zal staan in expositieruimte A5 op de 2e verdieping. Vergeet dus niet om het weekend van 16 november (komend weekend) met stip in je agenda aan te duiden.

Verkooppunten van het merk vogels