Philips komt op de proppen met een nieuwe serie van audioproducten voor de sportieve muziekliefhebbers. De nieuwe serie bestaat uit drie producten, zo brengen ze een hoofdtelefoon, oortjes en een headset op markt.

Met bepaald bestaat de nieuwe serie uit de SH402 koptelefoon, SN503 oortjes en een draadloze ST702 headset. Philips richt zich vooral op sportievelingen met deze nieuwe producten. Om aan de eisen van deze doelgroep te voldoen zijn ze koel, spat- en waterdicht gemaakt. Sporten in een koele omgeving of veel zweten tijdens je inspanning hoeft dus geen uitvlucht meer te zijn om toch van je favoriete muziek te kunnen genieten.

Phillips SH402

Ook zijn er verschillende functies geïntegreerd die meer comfort moeten bieden aan de eindgebruiker. Je kan bovenstaande producten per direct verkrijgen. Hieronder hebben we een oplijsting gemaakt van de belangrijkste eigenschappen.

De Philips SH402 hoofdtelefoon: Vergeet niet om het hoofd koel te houden

Speciaal hier aan is dat deze oorkussens zijn voorzien zijn van een speciale koelgel. Volgens de fabrikant zou zo de temperatuur moeten dalen met 3 tot 5 graden wanneer deze contact maakt met de huid. Dankzij de lange afspeeltijd van 20 uur kan je eindeloos blijven genieten tijdens je work out. Bovendien heeft de SH402 ook een snelle laadtijd. Na 10 minuten laden kan je al weer 2 uur verder luisteren.

De Philips SN503 oortjes: Denk aan je hart

Wat deze oortjes uniek maakt is het feit dat deze beschikt over ‘s werelds kleinste in-ear hartslagmeter. Bovendien kan deze ook communiceren met verschillende hardloop-apps waaronder Apple Health Kit, Google Fit, Runkeeper, … Zo kan er tijdens de inspanning een audioboodschap worden doorgegeven aan de sporter zonder dat dit geprojecteerd moet worden op een scherm.

Phillips SH402

De Philips ST702 oortjes: Altijd geladen en proper

Tijdens het sporten is het altijd handig als je draadloze oortjes in hebt in plaats van bedrade oortjes omdat het eenmaal gemakkelijker is. Daarnaast zijn ze ook nog bestand tegen water volgens de IPX5-norm. Je krijgt ook een behuizing meegeleverd waarmee je de oortjes kan opladen. Maar deze heeft ook nog een andere functie, via het omhulsel kan je zo ook proper opbergen.

Alle drie de producten zijn al verkrijgbaar. Voor de SH402 tel je 69 euro neer, voor de SH503 129 euro en voor de ST702 199 euro.

Verkooppunten van het merk philips