Helaas gaat Nederland binnen een aantal maanden afscheid moeten nemen van audiospeciaalzaak Audio-Time in Breda. Eigenaar Erik-Jan Embregts heeft dit laten weten op zijn website. Hij benadrukt in zijn bericht dat het echt met spijt in het hart is. Maar hij heeft een kans gekregen die hij niet wou laten liggen.

Hij is namelijk gevraagd om product manager te worden van GoldenEar, zij positioneren zich onder de Quest Group. Die aanbieding heeft hem naar eigen zeggen gedwongen om eens goed na te denken over de winkel en zijn toekomst. Vanaf 1 april dit jaar zal hij in dienst gaan bij het Amerikaanse luidsprekermerk.

Audio TimeMaar niet getreurd, de deuren van Audio-Time zullen pas dicht gaan op 1 maart. Nu, de winkel zal niet volledig verdwijnen want na de sluiting zal het voorlopig ook nog een aanspreekpunt zijn voor informatie en garantie. Moesten er nieuwe ontwikkelingen zich voor doen zullen ze dat communiceren via hun website, Facebook en LinkedIn.

Onder het motto ‘wie het eerste komt, het eerst maalt’ houden ze nu voor de komende maanden een uitverkoop. Wie weet kan je hier misschien heel veel voordeel doen? Op de website vind je een lijst van alle aanbiedingen.

Erik-Jan heeft elke dag opnieuw geprobeerd om zijn liefde en toewijding in de winkel te leggen. Ook de vriendschappelijke band die hij had opgebouwd met klanten en leveranciers maakte de keuze er niet gemakkelijker op. Voor die beslissing zijn er naar eigen zeggen wel heel wat weken over gegaan zodat hij definitief heeft bevestigd. Maar toch nam hij de keuze om te gaan voor zijn nieuwe uitdaging.

“Rest mij een ieder te bedanken die bijgedragen heeft aan alle fantastische jaren, dank jullie wel!”

Voor meer informatie over de uitverkoop kan je best eens een kijkje nemen op hun website.

Audio Time

Verkooppunten van het merk audio-technica